Tuinhuis op maat

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Tuinhuis op maat

Zoek je een tuinhuis op maat? Bekijk dan ons bovenstaande assortiment. We hebben een enorm aanbod tuinhuizen op maat. De kans is erg groot dat je hier een model vindt dat perfect aansluit op je wensen. Mocht je nu afwijkende wensen hebben, neem dan even contact met ons op. We zullen met je meekijken naar de mogelijkheden. Bij een aantal modellen is het namelijk mogelijk om wijzigingen door te voeren. Denk hierbij aan wijzingen van de afmetingen, deuren en ramen.

Tijdens het zoeken naar het geschikte model kun je het beste gebruik maken van onze filters. Hiermee kun je nauwkeurig zoeken op bepaalde afmetingen en andere criteria zoals het soort dak en de houtdikte.

Maatwerk tuinhuis

Onze maatwerk tuinhuizen worden enkel vervaardigd uit A-kwaliteits houtsoorten. De meeste modellen zijn stapelbouw-constructies welke gemaakt worden van Noord Europees Vuren hout. Deze houtsoort leent zich perfect voor dit soort constructies. In vergelijking tot andere houtsoorten werkt deze houtsoort minder. Daarbij laat Vuren hout zich goed behandelen, bijvoorbeeld door een beits of lak. Zo kun je het tuinhuis op maat in iedere gewenste kleur brengen.

Kant en klaar tuinhuis op maat

Onze tuinhuizen op maat worden als kant en klare bouwpakketten geleverd. De onderdelen zijn fabrieksmatig bewerkt zodat de pasvorm optimaal is. Er wordt altijd een duidelijke handleiding meegeleverd waardoor het monteren erg eenvoudig is. Voorafgaand aan de opbouw is het van belang dat de ondergrond geschikt is. Deze dient hard, egaal en waterpas te zijn. Wij adviseren om op deze ondergrond funderingsbalken te plaatsen en hierop te beginnen met het stapelen van de onderdelen. Hiermee wordt voorkomen dat de onderzijde van het tuinhuis op maat constant in contact staat met de ondergrond en dus ook vocht.

Tuinhuis op maat verduurzamen

Je kunt meerdere dingen doen om je tuinhuis op maat extra duurzaam te maken. Allereerst adviseren wij om de hierboven genoemde funderingsbalken te gebruiken. Daarbij is het nodig om het tuinhuis te behandelen wanneer het gaat om een Vuren constructie, dit kun je doen met een beits of lak. Ook kun je ervoor kiezen om het tuinhuis door ons te laten impregneren of in een grondlaag laten spuiten en daarna zelf te behandelen. Hiermee zijn alle onderdelen rondom beschermd tegen rotting, schimmels en insecten. Ook zijn er enkele modellen welke direct in een eindlaag gespoten kunnen worden, in dat geval hoef je hem zelf dus niet meer te behandelen.