Tuinhuis met wolfskap

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Tuinhuis met wolfskap kopen online

Op zoek naar een prachtig tuinhuis met wolfskap? Bekijk dan snel hierboven ons ruime assortiment. Dit assortiment bestaat uit producten van topkwaliteit die wij tegen de voordeligste prijs aanbieden. Een wolfskap is te herkennen aan de afgeschuinde stukken aan de korte zijdes, dit wordt ook wel het wolfseind genoemd. Dit type dak geeft het model net wat extra luxe en uitstraling. Ons aanbod varieert van kleine modellen zonder veranda tot grotere modellen met een veranda.

Tuinhuis wolfskap met uitstraling

Een wolfskap tuinhuis zorgt voor een luxe uitstraling. Het zal een echte eyecatcher in jouw achtertuin worden. Het type dak zorgt niet alleen voor de uitstraling. Ook de samenstelling draagt hieraan bij. Je hebt modellen met een zijluifel, voorluifel of zonder luifel. Het type deur en de ramen zorgen ook voor een unieke uitstraling. Welk model vind jij het mooiste? Met behulp van onze filters kun je gemakkelijk aangeven wat je zoekt.

Voordelen wolfskap tuinhuis

Een tuinhuis met wolfskap dak biedt ook veel functionele voordelen. De afgeschuinde vlakken zorgen bijvoorbeeld voor een goede wind bestendigheid. Net als bij het zadeldak heeft een tuinhuis met wolfskap een wat hogere nok. Dit zorgt voor net wat meer beweeg- en werkruimte. Daarbij zorgt het hellende dak ervoor dat het hemelwater continu wordt afgevoerd.

Bij BuitenKampioen kun je een tuinhuis wolfskap naar wens samenstellen. Je vindt namelijk bij het product een aantal optionele producten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een houtbehandeling toe te voegen. Zo kun je de blokhut laten impregneren of van een andere kleur voorzien. Daarnaast zorgt het ook nog eens voor een bescherming van het hout. Alle mogelijkheden kun je onder het product zelf vinden.

Heb je een vraag over een tuinhuis wolfskap of één van de optionele producten? Dat begrijpen wij uitermate goed. Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.