Tuinhuis met voorluifel

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Tuinhuis met voorluifel online kopen

Je tuinhuis met voorluifel bestel je tegenwoordig eenvoudig online. Het meest complete aanbod voor de scherpste prijs vind je bij BuitenKampioen. Veel modellen hebben we op voorraad en kunnen we direct leveren. Andere modellen kunnen we eventueel direct voor je laten produceren of behandelen. Het merendeel van ons assortiment wordt als compleet bouwpakket geleverd waardoor je het supersnel in elkaar kunt zetten. Het leveren aan huis doen we middels een vrachtwagen voorzien van meeneemheftruck.

Een voorluifel is enorm praktisch zonder dat het ten koste gaat van de ruimte in je tuin. Het zorgt namelijk voor een stukje extra overkapping in je tuin. Hieronder kun je jouw fietsen, tuingereedschap of andere spullen droogzetten tijdens een regenbui. Daarbij is een zo’n luifel ook gewoon erg mooi. Hiermee krijgt het model net wat meer karakter ten opzichte van een model dat er juist geen heeft.

Groot of klein tuinhuis met voorluifel

In bovenstaand overzicht je enorm veel modellen die allemaal uniek zijn. Uiteraard zijn de afmetingen verschillend. Om de beste opties over te houden kun je het beste eerst de gewenste afmetingen inbrengen. Zo blijven er alleen modellen over die ook daadwerkelijk in je tuin passen. Daarnaast verschillen de modellen zich in houtdikte, variërend vanaf 16 mm tot soms wel 70 mm. Hoe dikker het hout, des te beter de isolerende werking en daarmee dus ook geschikt om tijdens koudere dagen in het tuinhuis met voorluifel te verblijven. Houtdiktes t/m 45 mm zijn ideaal om te gebruiken als opslag voor al je tuinmeubelen, fietsen en gereedschappen.

Duurzaam tuinhuis voorluifel

Het grootste deel van onze tuinhuizen met voorluifel wordt gemaakt van Noord-Europees vuren. Deze houtsoort is perfect toepasbaar voor dit soort constructies. Vuren is namelijk sterk, licht en werkt minder t.o.v. andere houtsoorten. Als je vuren behandelt is het uiterst duurzaam en haast oneindig te gebruiken. Het belangrijkste is dat je kiest voor de juiste ondergrond, fundering, dakbedekking en behandeling van het hout. Als je daarmee rekening houd, zul je langdurig kunnen genieten van je nieuwe aankoop!