Tuinhuis met puntdak

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Tuinhuis met puntdak online kopen

Waar koop je een tuinhuis met puntdak? Stop met zoeken; deze bestel je nu eenvoudig en voordelig online bij BuitenKampioen. Bij ons vind je een mega assortiment met uiteenlopende modellen. Ieder model is uniek en heeft zo zijn eigen functionaliteiten en eigenschappen. Het punt dak zorgt voor een tijdloze uitstraling waardoor de blokhut ook in de toekomst een sfeermaker in je tuin blijft.

Weet je al wat je zoekt? Als je dat al weet, kun je gericht op zoek gaan naar het perfect model voor in jouw tuin. Kies de afmetingen, de houtdikte en selecteer eventuele andere criteria die voor jou van belang zijn. Een model gevonden? Mooi, dan kun je hem eventueel ook nog voorzien van extra producten om het helemaal naar eigen smaak te maken. Als je hem wilt bestellen kun je hem zo snel mogelijk of juist in een leverweek naar keuze laten leveren. Vragen over een van onze producten? Wacht niet en schakel onze hulp in.

Tijdloos tuinhuis met punt dak

Een tuinhuis met puntdak is nog altijd het populairste type. Dit soort dak geeft de constructie een tijdloze maar toch ook romantische uitstraling. Het dak geeft net wat meer extra karakter in vergelijking met andere types. Daarbij is het puntdak erg handig. Zo heb je aan de binnenzijde extra veel ruimte in de hoogte waardoor je behoorlijk wat spullen kunt opbergen in de nok. Als je extra hoogte wilt creëren kun je bij veel van onze modellen ook nog een extra wandlaag toevoegen. Dit is een complete laag waarmee je het tuinhuis punt dak in zijn totaliteit hoger maakt. Handig als je erg lang bent.

Vragen over tuinhuis puntdak

Heb je vragen over een van onze producten? Stel je vraag direct aan onze product specialisten. Zij kunnen al je vragen beantwoorden met betrekking tot het product, de montage en de aflevering aan huis. Ook wanneer je na bestelling nog vragen hebt, kun je bij ons terecht. We helpen bijvoorbeeld tijdens de montage graag verder. Je kunt met ons in contact komen via mail, chat of gewoon de telefoon!