Tuinhuis met overkapping 9 meter

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Tuinhuis met overkapping 9 meter kopen

Een tuinhuis met overkapping 9 meter kopen? Bestel deze dan makkelijk online bij BuitenKampioen. Wij bieden je een leuk assortiment met deze modellen. Hierdoor vind je vrijwel altijd wat je zoekt. Een tuinhuis met overkapping 9 meter is een passende oplossing voor een grote tuin. Hierboven hebben wij alvast een overzicht met al onze modellen voor je weergegeven. Dit maakt het zoeken een stuk makkelijker. Kijk altijd goed naar de afmetingen niet alle modellen zijn precies 9 meter.

Praktisch tuinhuis met overkapping 9 meter

Een tuinhuis met overkapping 9 meter is de perfecte oplossing om het hele jaar door van de buitenomgeving te genieten. Om die reden zijn deze modellen de laatste jaren zo populair. Onder de overkapping kun je de zomerdag heerlijk de schaduw opzoeken. Hier ontvang je dan gezellig je familie of vrienden voor een drankje of barbecue.

Het tuinhuis kun je op meerdere manieren gebruiken. Je kunt het gebruiken als opslagplaats voor je fietsen en andere tuinspullen. Op deze manier geniet je van een overkapping en tuinhuis in één. Dit is ideaal en mooier dan dat je twee aparte constructies koopt. Je kunt het natuurlijk ook inrichten met een tuintafel of tuinset. Hier kun je dan met de koudere dagen ook nog prima verblijven. Je kunt dit gedeelte dan ook nog voorzien van een heater. Zo blijft de temperatuur aangenaam.

Er zijn modellen met een kapschuur type dak of plat dak. De kapschuur modellen zorgen ervoor dat jouw tuin een landelijke en stoere uitstraling krijgt. De plat dak modellen zijn wat moderner en ook een prachtige optie voor in jouw tuin.

Behandelen

Al onze modellen uit dit assortiment zijn van Noord-Europees Vurenhout. Dit is een prachtige houtsoort van hoogwaardige kwaliteit. Deze houtsoort heeft wel een behandeling nodig. Een tuinhuis moet namelijk veel doorstaan en dit kan na verloop van tijd het product aantasten. Hierdoor is het te adviseren om je tuinhuis te laten impregneren, spuiten of beitsen/lakken. Impregneren kan in een bepaalde kleur, het product krijgt dan een lichte gloed van deze kleur. Deze behandeling beschermt tegen schimmels en rotting. Dit is echter geen eindbehandeling. Het beschermt namelijk niet tegen uv-straling en weersinvloeden. Hiervoor zou je een beits, lak of verf moeten aanbrengen.

Wij snappen het als er bij een aankoop als dit eventuele vragen zijn. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Een van onze productspecialisten staat je graag te woord!