Tuinhuis lessenaarsdak

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Tuinhuis lessenaarsdak kopen

Zoek je een tuinhuis lessenaarsdak? Bekijk ons ruime en zeer scherp geprijsde aanbod. Kies voor gemak en bestel online bij BuitenKampioen! Gebruik onze handige filters om sneller te vinden wat je zoekt. Geef aan welke afmetingen en soort dak wenselijk zijn en wij laten je de meest geschikte opties zien. Als je gebruik maakt van onze filters; stel ze niet direct direct te specifiek in maar houd ze juist wat ruimer aan. Hierdoor is de kans nog groter dat je het perfecte model kunt vinden.

We hebben nagenoeg alles op voorraad waardoor we super snel kunnen leveren. Ook wanneer je het tuinhuis met lessenaarsdak pas later wilt ontvangen is dat mogelijk. Je kunt namelijk ook kiezen voor een leverweek die jou uitkomt. Dat is erg handig wanneer je een strakke planning hebt.

Voordeel tuinhuis met lessenaarsdak

Een tuinhuis met lessenaarsdak heeft meerdere voordelen. Ten eerste geeft dit soort dak de constructie een moderne maar toch ook tijdloze uitstraling. Ten tweede is het super handig dat het dak een kleine helling heeft. Hiermee wordt gezorgd dat het water niet continu op het dak blijft liggen maar er juist snel afloopt. Het regenwater kun je eventueel opvangen met een dakgoot of afvoeren met een regenpijp.

De meeste producten worden geleverd als een compleet kant en klaar bouwpakket. Hierbij hoef je dus zelf geen onderdelen op maat te maken. Het enige dat je hoeft te doen is het pakket in elkaar zetten middels de meegeleverde handleiding. Loop je bij de montage toch ergens tegen aan? Geen paniek, onze productspecialisten helpen je snel weer op weg.

Groot of klein tuinhuis lessenaarsdak

Ons assortiment bestaat uit diverse modellen met ieder zijn eigen unieke eigenschappen. Ga je het tuinhuis lessenaarsdak gebruiken voor opslag, als terras of als een combinatie hiervan? Een model met luifel biedt je de mogelijkheid om een gezellig terras te creëren. Ook kun je zo’n luifel gebruiken voor andere praktische doeleinden. Bijvoorbeeld om je fiets of andere tuinspullen droog te zetten.

We bieden ook diverse grotere modellen aan met dikkere wanden. Deze modellen zijn perfect geschikt als tuinkamer of -kantoor. Bij het ontwerp van deze modellen hebben we rekening gehouden met extra ramen waardoor je altijd voldoende daglicht hebt.