Tuinhuis L vormig

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Tuinhuis L vormig kopen

Ben je op zoek naar een tuinhuis L vormig? Bekijk dan eens het bovenstaande overzicht. In het assortiment van BuitenKampioen vind je verschillende modellen in deze vorm. Vaak bestaan deze modellen uit een berging met luifel aan twee zijden. Hierdoor wordt als ware een dubbele overkapping gecreëerd die wordt gescheiden door de berging. Een tuinhuis met L-vorm wordt veelal geplaatst in de hoek van een tuin. Deze modellen bieden veel ruimte om je tuinspullen droog en veilig op te bergen. Doordat de luifel is verbonden met de berging zorgt het voor een mooi geheel. Dat is ook ideaal voor kleine tuinen. Het combineren van een overkapping en berging bespaart namelijk veel ruimte in de tuin en hierdoor houd jij genoeg ruimte over voor de rest van de tuin.

L-vormig tuinhuis indeling

Een tuinhuis L-vormig biedt voordelen doordat twee ruimtes kunnen worden gecreëerd. De berging die centraal staat kan worden gebruikt voor de opslag van je tuingereedschappen en andere spullen. De twee ruimtes die naast de berging worden gecreëerd kunnen naar eigen wens worden ingericht. Bijvoorbeeld als een aparte eethoek met hoge tafel en de andere als loungedeel.

Krijg je vrienden over de vloer maar wil je wel zicht behouden op de kinderen? Dan biedt dit type tuinhuis een mooie oplossing. De ruimtes bij deze modellen kunnen zeer functioneel worden benut. Het tuinhuis L-vormig hoef je niet per se te gebruiken als loungedeel, maar kun je ook op een andere praktische manier gebruiken. Creëer bijvoorbeeld een droge plek voor je fietsen en containers. Onze bovenstaande modellen zijn multifunctioneel te gebruiken en zijn natuurlijk een prachtige toevoeging aan iedere tuin!

Tuinhuis L vorm voordelen

Een tuinhuis L-vorm wordt gekenmerkt door zijn centrale tuinberging met veranda. Onze collectie bestaat uit uiteenlopende varianten. De meeste modellen kunnen ook gespiegeld opgebouwd worden. Hierdoor ben je flexibel bij het kiezen van de gewenste positie van het verblijf. Kun je geen model vinden dat qua formaat of uitstraling past in je tuin? Neem dan contact op met onze productspecialisten. Wij bieden namelijk ook maatwerk aan voor een tuinhuis L-vormig en denken graag mee naar de perfecte oplossing.

Modellen in dit specifieke formaat worden veelal gemaakt van Noord-Europees Vuren. Door het aanbrengen van een impregneermiddel wordt de duurzaamheid verbeterd en is het beter beschermd tegen schimmels, houtrot en insecten. Wil je jouw product ook beschermen tegen uv-straling en andere weersinvloeden? Kies dan voor een beits of verf. Heb je andere vragen? Wij staan graag voor je klaar tijdens de zoektocht naar het perfecte model!