Tuinhuis bouwpakket

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Tuinhuis bouwpakket bestellen

Zoek jij een tuinhuis bouwpakket? Dan vind je bij BuitenKampioen het grootste online aanbod. Ons ruime assortiment zorgt ervoor dat iedereen een passende oplossing kan vinden. De variërende modellen hebben allemaal een unieke uitstraling. Zoek het product dat bij jou past en maak gebruik van onze filters!

Eenvoudig tuinhuis bouwpakket

Het kopen van een tuinhuis bouwpakket heeft ontzettend veel voordelen. Deze modellen zijn namelijk voorgefabriceerd. De onderdelen zijn al helemaal op maat gemaakt en gefreesd. Hierdoor hoef je zelf niks meer op maat te zagen en hoef je het alleen nog in elkaar te zetten. Zo bespaar je veel tijd en kosten. Daarbij heb je geen bijzondere apparatuur nodig.

Voor het monteren is het wel van belang dat de ondergrond in orde is. Een goede ondergrond is hard, egaal en 100% waterpas. Wij adviseren ook funderingsbalken bij te bestellen indien er standaard geen fundering wordt meegeleverd. Dit zorgt voor extra stevigheid en voorkomt dat de onderste blokhutprofielen in direct contact staan met de grond. Het pakket wordt altijd geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding waardoor de opbouw snel zal verlopen.

Bouwpakket tuinhuis direct geleverd

De meeste producten uit ons assortiment hebben we voorradig en kunnen we dus direct leveren. Ook hebben we producten die nog voor je geproduceerd worden. Deze producten worden in Nederland geproduceerd waardoor ook de levertijd hiervan snel zal zijn. Wil je het tuinhuis bouwpakket nog niet direct ontvangen? Kies dan voor een leverweek in de toekomst.

Alléén het beste hout

Voor de productie van onze tuinhuis bouwpakketten gebruiken we enkel het beste hout. Het hout wordt voorafgaand zorgvuldig geselecteerd. Hierdoor ben je verzekerd van topkwaliteit en de beste pasvorm. In ons assortiment vind je veel bouwpakket tuinhuizen van vurenhout. Dit type hout is perfect voor deze constructies. Vurenhout is namelijk makkelijk te bewerken, droogt snel, is licht en tegelijkertijd ook sterk. Daarnaast werkt het in vergelijking tot andere houtsoorten relatief weinig. Wij raden aan om dit hout te behandelen. Zo zorg je voor een betere duurzaamheid.

Uiteraard zijn er ook douglas tuinhuis bouwpakketten te vinden. Een groot voordeel van douglas hout is dat je het onbehandeld kunt gebruiken. Je kunt het ook laten behandelen als je het extra wilt verduurzamen. Douglas hout is enorm populair door de natuurlijke oranjerode kleur. Als je deze kleur wilt behouden dan is een behandeling wel belangrijk. Als je kiest voor een beschermlaag die bestand is tegen UV en weersinvloeden zal je vergrijzing van het hout tegengaan.