Tuinhuis 70 mm

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Tuinhuis 70 mm houtdikte kopen

Een tuinhuis 70 mm is een prachtige toevoeging voor iedere tuin. Deze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dit zijn de luxe modellen onder de tuinhuizen. Door deze houtdikte heeft het van nature een goed isolerende functie. Wanneer je voor een professioneel tuinhuis wilt gaan is deze houtdikte perfect. Om je zoektocht wat makkelijker te maken hebben wij bovenstaand overzicht voor je samengesteld. Hier vind je alle 70 mm tuinhuizen uit ons assortiment.

Het hele jaar door genieten met een 70 mm tuinhuis

Met een 70 mm tuinhuis kun je het hele jaar door in de buitenomgeving verblijven. Dit komt door de isolerende functie van een product met deze houtdikte. Dit maakt het mogelijk om zelfs in de winter hier te verblijven. Daarom zien we deze modellen ook wel eens gebruikt worden als bijwoning of logeergedeelte. Door het ruime assortiment en de grote afmetingen zijn de mogelijkheden nagenoeg oneindig.  Daarnaast vind je altijd een model wat jij mooi vindt.

Ben je op zoek naar een vakantiewoning? Dan is een 70 mm tuinhuis of chalet ook een goede optie. Kies hierbij voor de grotere modellen zodat je er met meer mensen ik kan verblijven.

Een kantoor bij huis? Dan zijn bovenstaande modellen ook ideaal. Je creëert een plek waar je rustig kunt werken en geen last hebt van huisgenoten. Daarnaast hoef je niet lang te reizen en geniet je van je eigen kop koffie. Wanneer je deze modellen wilt gebruiken als kantoor, vakantiewoning of bijwoning is het aan te raden om het te laten isoleren. Zo heb je minimaal warmteverlies.

Duurzaam tuinhuis 70 mm

De houtdikte draagt ook enorm bij aan de duurzaamheid hiervan. Daarom zijn deze modellen behoorlijk duurzaam te noemen. Het zijn hoogwaardige kwaliteit producten die lang meegaan. Deze huizen zijn vaak gemaakt van Noord-Europees vurenhout. Dit is een sterke houtsoort en is makkelijk te bewerken. Hierdoor is dit ideaal voor deze bouwpakketten. Een ander voordeel is dat deze houtsoort in vergelijking tot andere soorten niet zo erg werkt. Het is wel aan te raden om vurenhout te behandelen. Dit kan door impregneren of beitsen/lakken. Zo voorkom je aantasting aan het hout. Impregneren beschermt je tuinhuis 70 mm tegen rotting en schimmels. Beitsen of lakken is een eindlaag. Dit beschermt het tegen weersinvloeden en UV-licht.

Wij snappen dat je niet elke dag een aankoop als dit doet. Daarom kun je voor vragen altijd bij ons terecht. Ons team met kenners staat graag voor je klaar. We vinden het leuk als je contact opneemt.