Tuinhuis 6x4

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Tuinhuis 6×4 meter bestellen

Wil jij een 6×4 meter tuinhuis kopen? Doe dit dan online bij BuitenKampioen. Wij bieden een mooi assortiment met deze modellen. Het assortiment heeft verschillende producten. Om deze reden is er eigenlijk altijd een passende oplossing te vinden. Bij ons vind je 600×400 cm tuinhuizen van hoge kwaliteit tegen de laagste prijs. Hierboven hebben wij de producten met de juiste afmetingen alvast overzichtelijk voor je weergegeven. Neem dus snel een kijkje.

Kun je nog niet vinden wat je zoekt? Neem dan even contact op met een van onze productspecialisten en vraag naar de mogelijkheden. Er is meer mogelijk dan je denkt. Wij kijken graag met je mee!

Tuinhuis 600×400 cm in verschillende stijlen

Een tuinhuis van 6×4 meter is een prachtige toevoeging aan jouw tuin. In ons assortiment vind je veel modellen. Deze modellen hebben allemaal zijn eigen uitstraling. De modellen met een schilddak of zadeldak zijn de klassiekere tuinhuizen. De producten met een plat dak zijn de moderne modellen. Naast het type dak bepalen de ramen ook voor een groot deel de uitstraling van het model. Kijk daarom goed welke uitstraling jij aan jouw tuinhuis wil geven.

Je hebt de keuze uit een volledig dicht 600×400 cm tuinhuis of een model met een veranda/overkapping. Dit kun je dan bijvoorbeeld inrichten met een terras. Het dichte gedeelte kun je dan gebruiken als zit- of opslagplaats. Een volledig afgesloten model is ook een hele goede optie als zitplaats in de tuin. Hier heb je genoeg ruimte om een grote groep familie of vrienden te ontvangen. Zoek jij een thuiskantoor? Dan kun je een 6×4 meter tuinhuis perfect gebruiken. Het is dan wel aan te raden om een model met genoeg ramen te kiezen. Dit zorgt voor voldoende lichtinval.

6×4 meter tuinhuis met opties

Bij BuitenKampioen is het mogelijk om jouw 600×400 cm tuinhuis compleet naar wens samen te stellen. Bij de modellen zijn een aantal opties te vinden. Deze opties zijn toe te voegen aan het tuinhuis. Hiermee kun je jouw model volledig naar eigen interesses samenstellen. Je kunt bijvoorbeeld voor bescherming en een mooie uitstraling het tuinhuis in kleur laten impregneren. Verder kun je voor extra bescherming en stevigheid funderingsbalken toe voegen, zo maakt het product geen contact met de grond. Er zijn genoeg opties te vinden. Deze staan bij het product zelf. Zo kun je jouw tuinhuis de uitstraling geven die jij wenst.