Tuinhuis 6x3

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Tuinhuis 6×3 meter aanschaffen

Heb jij een plek in jouw tuin waar je een tuinhuis van ongeveer 6×3 meter wil plaatsen. Dan bestel je deze online bij BuitenKampioen. Met één van de modellen uit ons assortiment maak je jouw tuin helemaal compleet. Het 600×300 cm tuinhuis zal een ware eyecatcher in jouw tuin worden. In ons assortiment zijn veel verschillende modellen te vinden. Hierdoor is er vrijwel altijd een oplossing te vinden. In het samengestelde overzicht vind je al onze tuinhuizen met ongeveer deze afmeting.

Uiteraard is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Vraag naar de verschillende mogelijkheden. Wij helpen je graag tijdens de zoektocht naar het perfecte tuinhuis!

Tuinhuis 600×300 cm samenstellen

Het is mogelijk om jouw 6×3 meter tuinhuis naar eigen wensen samen te stellen. Er zijn veel optionele producten die je kunt toevoegen. Zo stel je zelf het perfecte tuinhuis samen. Je kunt bijvoorbeeld een dakgoot, vloer en dakbedekking handmatig toevoegen. Er zijn hierin vaak meerdere opties, kijk dus welke optie het beste bij jou past.

Het is ook mogelijk om funderingsbalken toe te voegen. Hiermee voorkom je dat het 600×300 cm tuinhuis in contact komt met de grond. Dit biedt ook nog extra stevigheid. Om het product te beschermen tegen rotting en schimmels kun je het tuinhuis laten impregneren. Impregneren kun je laten doen in een bepaalde kleur. Jouw 6×3 meter tuinhuis krijgt dan een lichte gloed in de gekozen kleur. Een andere optie is coaten, dit beschermt ook tegen rotting en schimmels. Daarnaast is coaten een goede eindbehandeling. Coaten beschermt namelijk ook tegen uv-straling en andere weersinvloeden.

Opbouwen van een tuinhuis 6×3 meter

Veel van onze tuinhuizen worden geleverd als compleet bouwpakket. Dit wil zeggen dat de onderdelen op maat geleverd worden. Met enige handigheid is het mogelijk om deze 600×300 cm tuinhuizen zelf op te bouwen. In het bouwpakket zit een handleiding. Hierin wordt uitgebreid uitgelegd hoe je het product dient op te bouwen. Het is wel van groot belang dat de ondergrond hard, egaal en waterpas is. Ben je niet van plan om het product zelf op te bouwen? Vraag een van onze productspecialisten naar de montagemogelijkheden.