Tuinhuis 5x3

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Tuinhuis 5×3 meter kopen

Zoek jij een tuinhuis met een afmeting van ongeveer 5×3 meter. Dan bestel je deze voordelig online bij BuitenKampioen. Wij bieden je een ruime keuze met verschillende modellen van ongeveer 500×300 cm. Hierboven hebben wij een overzicht met deze producten alvast samengesteld. Zo vind je snel het perfecte model!

Klassiek of modern tuinhuis 500×300 cm

Bij BuitenKampioen vind je veel verschillende modellen aan deze tuinhuizen. Het dak bepaalt voor een groot deel de uitstraling van het product. Een zadeldak, schilddak, wolfskap en piramidedak zijn de daktypen voor de klassieke modellen. Deze zullen een verrijking zijn voor jouw tuin. Vervolgens heb je nog de moderne tuinhuizen, deze hebben een plat dak of lessenaars dak. Het type deur en de hoeveelheid ramen bepaalt ook voor een groot deel de uitstraling. Kijk goed wat het best bij jou past. Door het ruime assortiment is er vrijwel altijd een passende oplossing te vinden. Vind je niet wat je zoekt? Vraag dan even aan een van onze productspecialisten naar de mogelijkheden.

Functie 5×3 meter tuinhuis

Een 5×3 meter tuinhuis kan op vele manieren gebruikt worden. Je kan het bijvoorbeeld gebruiken als opslagplaats. Zo heb je een centrale plek waar je al jouw tuin- en andere spullen geordend kunt opslaan.

Je kunt er ook voor kiezen om het als zitplaats te gebruiken. Zo kun je in de koudere dagen nog heerlijk genieten van de buitenomgeving. In ons assortiment zijn ook producten te vinden met een overkapping. Hier kun je fietsen, brommers, of motoren perfect onder zetten. Een terras kan hier ook heel goed onder gemaakt worden. Hier kun je de zomerse dagen perfect verblijven. Het huisje kan dan gebruikt worden als opslagplaats of extra zitplaats.

Een tuinhuis van 5×3 meter kan ook perfect gebruikt worden als studeer- of werkplek. Je beschikt dan over een afgezonderde ruimte waar je rustig en gefocust te werk kunt gaan. Als je het 500×300 cm tuinhuis gaat gebruiken als werkplaats is een model met veel ramen aan te raden. Zo krijg je genoeg lichtinval.