Tuinhuis 44 mm

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Tuinhuis 44 mm kopen

Ben jij op zoek naar een tuinhuis 44 mm wanddikte? Dan ben je op de juiste pagina beland. In het overzicht hierboven hebben wij al onze modellen met deze houtdikte weergegeven. Dit is een groot en variërend assortiment. Zo zit er altijd wat voor jou tussen. Deze houtdikte maakt het hout duurzaam en zo heeft je aankoop een lange levensduur. Deze modellen bestel je daarnaast bij BuitenKampioen altijd van hoogwaardige kwaliteit tegen de laagste prijs.

Ruim assortiment 44 mm tuinhuis

Bij ons vind je een ruim assortiment met deze producten. Al deze producten verschillen in vorm, afmeting en uitstraling. Er zijn grote modellen en kleine modellen te vinden. Zo kun je zelf bepalen hoe het eindresultaat eruit komt te zien. De uitstraling van een 44 mm tuinhuis wordt voornamelijk bepaald door het type dak. Wil je voor een modern tuinhuis kiezen? Dan adviseren wij om bij de platte- en lessenaarsdaken te kijken. Voor de traditionele modellen moet je bij de zadeldak, piramidedak, wolfskap of schilddak pagina’s zijn.

Extra ruimte met een tuinhuis 44 mm

Met een tuinhuis 44 mm creëer je een extra verblijfsruimte naast je huis. Hier kun je heerlijk genieten van de buitenlucht. Daarnaast kun je het omtoveren tot wat je maar wilt. Wil je een plek creëren waar je tot rust kunt komen na een lange werkdag. Maak er dan een fijne zitplaats van. We zien het ook vaak gebruikt worden als plek voor de kinderen. Als laatste is een homeoffice een veelvoorkomende optie. Het is makkelijk om te bouwen tot een kantoor, hier is namelijk meer dan genoeg ruimte voor. Door het daarnaast nog te laten isoleren heb je het nooit koud, je zou er dan in de winter ook kunnen werken.

Behandelen van het hout

De meeste van deze modellen worden gemaakt van Noord-Scandinavisch vurenhout. Dit is een hoogwaardige kwaliteit houtsoort die perfect is voor deze huisjes. Dit is namelijk makkelijk te bewerken en het gaat nauwelijks werken. Het is van belang dat je dit hout behandelt. Dit kan door te impregneren of een eindlaag aan te brengen. Het impregneren beschermt je aankoop tegen schimmels en rotting. Beits of lak is een eindlaag. Dit beschermt het tegen weersinvloeden en UV-licht.

Wij snappen uitermate goed dat dit geen aankoop is die je elke dag doet. Daarom kun je voor vragen altijd bij ons terecht. Neem contact op met een van onze productspecialisten. Dit kan via de mail, telefoon of chat. We helpen je graag!