Tuinhuis 3x4

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Tuinhuis 3×4 meter kopen

Heb jij een plek in jouw tuin voor een tuinhuis 3×4 meter? Dan hebben wij een overzicht voor je gemaakt met de meest populaire opties in dit formaat. Bij BuitenKampioen bestel je deze modellen gemakkelijk online en tegen de laagste prijs.

Wij hebben een breed assortiment van tuinhuizen 300×400 cm in verschillende stijlen. Deze producten verschillen in type dak, afmeting en houtsoort. Waar je ook naar op zoek bent, je vindt vrijwel altijd een passende oplossing welke perfect past in jouw tuinhuis en stijl.

Voordelen tuinhuis 300×400 cm

Een tuinhuis 300×400 cm is ideaal voor in jouw tuin. De diepte van deze modellen geven je veel beweeg- en werkruimte. Veel mensen gebruiken een tuinhuis van deze afmeting als extra opslagplaats. Met de ruime breedte en extra diepte biedt dit genoeg plek om je tuingereedschap, fietsen en andere spullen op te slaan. Op deze manier houd je extra ruimte over in huis en houd je de tuin strak en opgeruimd.

Deze modellen kunnen ook perfect fungeren als zitplaats. Een afgezonderde ruimte waar je even heerlijk je rustmomenten kunt pakken. Wanneer je een tuinhuis 300×400 cm inricht met fijne meubels kun je hier perfect de zomerse dagen beleven. Ook kun je op de koudere dagen goed verblijven in het verblijf. Wanneer je de deuren sluit zit je lekker warm binnen in jouw tuinhuis, deze kun je nog aankleden met een heater of haard voor extra warmte tijdens de echt koude dagen.

Stel jouw tuinhuis 3×4 samen

Het is mogelijk om het tuinhuis van 3×4 meter volledig naar eigen wens samen te stellen. Bij elk tuinhuis bestaat er de mogelijkheid om het met optionele producten compleet te maken. Op deze manier geef jij het product de uitstraling die jij mooi vindt! Je kunt het product bijvoorbeeld laten impregneren. Dit geeft het huisje een lichte gloed van de gekozen kleur. Daarnaast beschermt dit het product tegen schimmels en rotting. Voor een compleet andere look kun je het laten spuiten in een gewenste kleur. Kijk voor alle mogelijkheden bij het product zelf. Daar vind je ook de mogelijkheden om het product nog verder te verduurzamen.

Een tuinhuis 3×4 is geen aankoop welke je dagelijks doet. Het is een aankoop waar je lang van wilt genieten. Wij begrijpen het dus heel goed als je vragen hebt. Neem daarom contact met ons op om je te laten adviseren welk model bij jou past. Wij vinden het leuk om je te helpen en te adviseren!