Tuinhuis 3x2

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Tuinhuis 3×2 meter bestellen

Zoek jij een prachtig tuinhuis 3×2 meter? Bestel deze gemakkelijk, veilig en snel bij BuitenKampioen. We hebben een ruim aanbod met modellen in dit formaat. Deze zijn van hoge kwaliteit en bieden we aan tegen de scherpste prijs! Hierboven hebben wij alvast een overzicht samengesteld om het je wat makkelijker te maken.

Deze modellen zijn door deze afmeting perfect te plaatsen in bijna elke tuin. Neem daarom snel een kijkje om te kijken of er geschikt tuinhuis 3×2 meter voor jou tussen zit!

Sfeervolle en functionele modellen

Een tuinhuis 3×2 wordt vaak gebruikt om spullen op te bergen. Op deze manier heb je de perfecte plek om al je tuinspullen en andere attributen op te slaan, zo staan deze niet in het zicht van visite. Met een van de bovenstaande modellen creëer je een centrale plek voor al je spullen en houd je dit mooi op orde.

Met de verschillende modellen uit ons assortiment zijn wij ervan overtuigd dat je vrijwel altijd een tuinhuis 3×2 meter kunt vinden die bij jou past. De producten verschillen in model, soort dak en het type hout. We beschikken over modellen met een zadeldak, dit zijn de wat klassiekere modellen. De modellen met een plat dak hebben een wat modernere uitstraling. Waar je ook naar op zoek bent, je vindt altijd iets wat bij jou past in ons ruime assortiment.

Bouw zelf jouw tuinhuis 3×2

De meeste producten zijn kant en klare bouwpakketten. Dit wil zeggen dat alle onderdelen al op maat gemaakt zijn. In deze pakketten wordt ook een handleiding meegeleverd. Hier staat duidelijk in hoe het huisje opgebouwd kan worden. Op deze manier kun je het product eenvoudig en snel opbouwen.

Tuinhuis 300×200 cm naar eigen wens

De eigenschappen van ieder tuinhuis 300×200 cm kun je terugvinden bij het product zelf. Hier kun je de belangrijkste specificaties van het desbetreffende product vinden. Daarnaast vind je hier ook alle mogelijke opties om je 300×200 cm tuinhuis naar eigen wens te configureren. Zo kun je het hout laten behandelen, dakbedekking en funderingsbalken toevoegen. Een funderingsbalk zorgt ervoor dat het tuinhuis geen contact maakt met de ondergrond. Hierdoor wordt het hout minder snel aangetast en heeft jouw tuinhuis meer stabiliteit.