Tuinhuis 19 mm

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Tuinhuis 19 mm houtdikte kopen

Een tuinhuis 19 mm is een ideaal product voor in jouw achtertuin. Wij bieden je een leuk assortiment met producten die deze houtdikte hebben. Het voordeel van deze modellen is dat het vaak een voordelige optie is. Deze dikte is perfect geschikt voor de wat kleinere constructies en zorgt ervoor dat je niet onnodig te veel betaald!

Functie van een 19 mm tuinhuis

Een tuinhuis 19 mm wordt over het algemeen vaak gebruikt als opslagplaats. Dit is een ideale plek om je tuingereedschap en andere producten zoals fietsen en barbecues in op te slaan. Zo raak je niet snel meer wat kwijt en zijn je spullen goed beschermd. Je hebt nu namelijk een centrale plek waar je deze spullen in opbergt. Hierdoor weet je het altijd terug te vinden. Een ander bijkomend voordeel is dat je visite niet tegen een rommelige tuin hoeft aan te kijken.

Wil je het praktisch nut van een opslagplaats ervaren en daarnaast genieten van de buitenomgeving. Kies dan voor een model voorzien van een luifel of overkapping. Zo kun je de spullen opslaan in het afgesloten deel en daarnaast de zomerdag genieten onder je overdekte veranda. Plaats hier een lounge- of tuinset onder. Zo kun je hier heerlijk avondeten, borrelen of de perfecte barbecue organiseren.

Houtsoort tuinhuis 19 mm

Veel van deze modellen zijn gemaakt van vuren hout. Deze houtsoort is meestal afkomstig uit Noord-Scandinavië. Het voordeel hiervan is dat het goed te bewerken is. Om het kostenplaatje laag te houden is dit ook gemakkelijk zelf op te bouwen. Dit zijn namelijk vaak op maat gemaakte bouwpakketten. Hierdoor hoef je geen zaagwerk of iets dergelijks te verrichten. Met behulp van de meegeleverde handleiding kun je dit gemakkelijk en snel opbouwen. Doe dit altijd wel op een 100% waterpas, harde en egale funderingsgrond.

Aarzel niet om eventuele vragen te stellen. Wij helpen je graag bij het zoeken naar de perfecte oplossing voor jou.