Prefab tuinhuis

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Prefab tuinhuis kopen

Ben jij op zoek naar een prefab tuinhuis? Dan ben je nu op de juiste plek beland. Met één van deze modellen geniet je optimaal van het buitenleven. Daarnaast zijn deze modellen van hoge kwaliteit en altijd tegen de laagste prijs. Door het ruime assortiment vind je altijd wat je zoekt. We hebben grote modellen met overkapping en kleine schuurtjes. Bovenstaand overzicht hebben wij alvast voor je samengesteld. Dit maakt het zoeken wat gemakkelijker. Weet je al waar je naar op zoek bent? Gebruik dan de handige filtermogelijkheden. Zo vind je alle producten die aan jouw eisen voldoen.

Stijlvol prefab tuinhuis

Bij BuitenKampioen vind je een groot assortiment aan deze prefab tuinhuisjes. Wij hebben namelijk meer dan 400 modellen. Elk model heeft weer zijn eigen stijl en uitstraling. Welke uitstraling het krijgt wordt voornamelijk bepaald door het type dak. Een plat- en lessenaarsdak zijn voor de moderne producten. Een zadeldak, piramidedak, schilddak of wolfskap zijn te vinden op de klassieke en traditionele modellen. Een andere bepalende factor is het type raam en deur.

Tuinhuis prefab met of zonder overkapping

Bij ons in het assortiment vind je modellen met of zonder overkapping. Wil je het gebruiken als opbergplaats? Dan voldoet alleen het huisje uiteraard prima. Hierin kun je dan al je tuingereedschap en overige producten opslaan. Zo staan deze geschut voor weersinvloeden. Daarnaast houd je de tuin netjes en vind je altijd je spullen weer.

Wil je genieten van zowel een opbergplaats als een buitenzitplaats? Kies dan voor een prefab tuinhuis met overkapping. Zo kun je de zomerdag genieten van het heerlijke weer en de buitenomgeving. Daarnaast heb je een ruimte waar je ook spullen in kunt opslaan. Dit is ideaal en mooier dan twee aparte constructies. Uiteraard kun je het huisje ook gebruiken als zitplaats. Zo kun je met de koudere weersomstandigheden alsnog genieten van de buitenomgeving. Houdt hierbij wel rekening met de houtdikte. Hoe dikker het hout hoe des te beter de isolerende functie van het prefab tuinhuis. Uiteraard kun je ook ervoor kiezen om het te laten isoleren.

Gemakkelijk opbouwen

Het mooie aan al onze prefab tuinhuizen is dat het een compleet bouwpakket is. Hierdoor is het gemakkelijk zelf op te bouwen. Dit bespaart je behoorlijk wat kosten. In het bouwpakket zijn alle onderdelen al op maat gemaakt. Je hoeft het alleen nog maar op elkaar te plaatsen. Dit wordt uitgebreid uitgelegd in de meegeleverde handleiding. Volg dit proces stap voor stap. Zo bouw je het product zo snel mogelijk op.

Advies nodig?

Wij snappen uitermate goed dat je niet elke dag een prefab tuinhuis koopt. Daarom staan we je graag bij met advies. Heb je vragen? Aarzel niet deze te stellen. Onze productspecialisten staan je graag te woord. Contact opnemen kan via de chat, mail of telefoon.