Open tuinhuis

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Open tuinhuis kopen

Ben je op zoek naar een open tuinhuis? Wij hebben een zeer ruim assortiment met open tuinhuizen. Onze collectie bestaat uit verschillende modellen die geschikt zijn voor iedere tuin. Een tuinhuis open is een onmisbaar object voor in iedere tuin. De combinatie van de berging en de luifel biedt veel voordelen. Een tuinhuis biedt extra opslagruimte voor jouw gereedschappen, fietsen, containers en alle overige tuinspullen.

Het open tuinhuis is beschikbaar in diverse stijlen. Zo zijn er klassieke, landelijke of moderne modellen. Bij onze producten kun je kiezen voor een enkele of dubbele deur. Een tweedeurs bevat een extra brede doorgang, waardoor het verplaatsen van tuingereedschappen nog eenvoudiger wordt.

Tuinhuis open monteren

Een groot deel van onze producten bestaan uit kant en klare bouwpakketten. Dit betekent dat deze producten geheel op maat worden geleverd. De producten zijn voorzien van een uitgebreide montagehandleiding. Hierdoor kun je eenvoudig en stapsgewijs de opbouw zelf uitvoeren. Je kunt op onze webshop ook kiezen voor doe-het-zelf pakketten. Deze producten dien je nog zelf aan te passen. Het voordeel hiervan is dat je flexibel bent in de nauwkeurige afmetingen. De meeste open tuinhuizen worden gebouwd door profielen op elkaar te stapelen. Dit is een snelle manier van werken waarbij je snel resultaat zult zien. In veel gevallen is het ook mogelijk om het product door ons te laten monteren. Vraag naar de mogelijkheden!

De beste online service

BuitenKampioen is de online specialist voor je open tuinhuis. Wij bieden de scherpste prijs aan en geven onze klanten de nodige ondersteuning. Onze specialisten leveren een persoonlijke service waarbij de klant altijd centraal staat. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent! Ons assortiment biedt veel variatie in stijlen, kleuren en afmetingen. Om het jezelf wat makkelijker te maken, kun je gebruik maken van onze handige filters. Filter op prijs, afmetingen en soorten dakconstructies en binnen een handomdraai wordt jouw perfecte open tuinhuis getoond. Heb je vragen over onze open tuinhuizen of enkel wat advies nodig? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder in de zoektocht naar het geschikte model.