Kant en klaar tuinhuis

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Kant en klaar tuinhuis online kopen

Een kant en klaar tuinhuis online kopen? Doe dit gemakkelijk en voordelig bij BuitenKampioen. In onze webshop vind je een assortiment dat boordevol zit met producten die kant en klaar worden geleverd. Kies voor gemak en dus voor een pakket dat al helemaal door ons op maat is gemaakt. Hierdoor zijn alle onderdelen eenvoudig in elkaar te zetten met behulp van de bijgeleverde handleiding. We kunnen de meeste modellen direct uit voorraad leveren of voor je laten produceren waardoor onze levertijden enorm snel zijn. Bespaar je de moeite en laat hem direct aan huis leveren zodat jij hem alleen nog maar in elkaar hoeft te zetten!

Wat is een kant en klaar tuinhuis

Een kant en klaar tuinhuis wordt geleverd als een volledig op maat gemaakt pakket. Het pakket wordt zo geleverd dat alle onderdelen in de perfecte afmetingen zijn waardoor jij het alleen nog maar in elkaar hoeft te zetten. Vaak wordt er gebruik gemaakt van blokhutprofielen welke al voorzien zijn van de juiste inkepingen en bijbehorende messing en groef. Met deze profielen kun je eenvoudig stapelen waardoor het opbouwen snel gaat en de constructie stabiel blijft. Verder word je stap voor stap begeleid middels de altijd meegeleverde handleiding.

Voordat je begint met opbouwen is het belangrijk dat je voor de juiste ondergrond zorgt. De ondergrond voor een kant en klaar tuinhuis moet in de meeste gevallen hard, egaal en waterpas zijn. Verder is het ook prettig dat de ondergrond zich boven het maaiveld bevindt. Op deze ondergrond kun je het beste beginnen met het plaatsen van de funderingsbalken of onderliggers. Dit voorkomt dat de onderste onderdelen in contact komen met de ondergrond. Hiermee voorkom je uiteindelijk rotting en schimmels.

Unieke kant en klare tuinhuizen

Je zult waarschijnlijk denken dat veel van deze tuinhuizen kant en klaar op elkaar lijken. Echter hebben ze allemaal unieke specificaties. Het type dak, wanddikte, afmetingen en samenstelling zijn onderscheidende factoren. De platte daken zijn terug te vinden op de moderne modellen. Een zadeldak, schilddak, wolfskap of piramidedak heeft een tijdloze uitstraling. De wanddikte is belangrijk voor de duurzaamheid en kwaliteit van het huisje. Hoe dikker de wanden des te beter het product geïsoleerd is. Onze producten variëren van groot tot klein. Daarnaast vind je een kant en klaar tuinhuis met overkapping of zonder overkapping.