Geïsoleerd tuinhuis

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Geïsoleerd tuinhuis kopen

Ben jij zoekend naar een geïsoleerd tuinhuis? Dan hebben wij een interessant aanbod voor jou. Ons aanbod bestaat uit enorm veel standaard modellen welke je gemakkelijk kunt isoleren. Gebruik onze handige filters om het geschikte model te vinden. Je kunt hierbij aangeven welke afmetingen, soort dak en houtdikte je zoekt.

Hout heeft van nature een erg hoge isolerende werking. Hoe dikker het hout, des te beter de isolerende werking. Alle modellen worden standaard zonder isolatiemateriaal geleverd. Wel is het erg eenvoudig om een geïsoleerd tuinhuis te maken. Je kunt kiezen voor vloer-, wand- of dakisolatie.

Door de unieke celstructuur van hout heeft het een veel betere isolerende werking dan bijvoorbeeld beton, staal of aluminium. Daarbij zijn onze geïsoleerde tuinhuizen zo ontworpen dat ze minimaal warmte verliezen. Het grootste voordeel hiervan is dat je weinig energie verbruikt en je energierekening laag blijft.

Tips geïsoleerd tuinhuis

Wil je een geïsoleerd tuinhuis kopen? Wij adviseren om dan na te denken over meerdere zaken. Allereerst is het de vraag voor welke doeleinden en in welke periode van het jaar er gebruikt gemaakt wordt van het verblijf. Mocht je slechts periodiek gebruik maken van het verblijf dan kun je jezelf afvragen of de kosten voor het isoleren opwegen tegen de extra stookkosten om het warm te krijgen. Deze overweging kunnen wij niet voor je maken maar je kunt onze productspecialisten altijd vragen om mee te denken over jullie situatie.

Tuinhuis isoleren tips

Je kunt je tuinhuis isoleren op meerdere manieren. Dit kun je doen door de vloer, wanden en het dak te voorzien van isolatiemateriaal. De vloer isoleren is erg eenvoudig, goedkoop en efficiënt. Hierbij breng je isolatiemateriaal aan tussen de onderliggers van de vloer. Daarna bevestig je de vloerdelen op de onderliggers. Wij vinden dit een erg makkelijke en efficiënte vorm van isolatie.

Mocht je dit nou niet genoeg vinden dan kun je de wanden en/of het dak ook isoleren. Deze vormen zijn ook vrij eenvoudig zelf aan te brengen. Wij adviseren om te kiezen voor een geïsoleerd tuinhuis met dikkere wanden, hierbij is het vaak niet noodzakelijk om nog extra isolatiemateriaal aan te brengen.