Zadeldak schuur

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Zadeldak schuur kopen

Op zoek naar een mooie zadeldak schuur? Bekijk dan eens bovenstaande samenstellingen! In bovenstaand overzicht hebben wij alvast de meest populaire constructies voor je weergegeven. Dit zijn voornamelijk douglas constructies. Als je zoekt naar een schuur met blokhutprofielen die je kunt opstapelen, kun je het beste kijken naar een tuinhuis met zadeldak. Kun je hierboven niet de afmeting of indeling vinden die je zoekt? Vraag ons dan naar de mogelijkheden. In veel gevallen is het mogelijk om aanpassingen te doen aan de afmeting, wanden, ramen en deuren.

Hoogwaardige kwaliteit zadeldak schuur

Van je zadeldak schuur wil je vanzelfsprekend langdurig gebruikmaken en genieten. Wij garanderen duurzaamheid door het gebruik van kwalitatieve materialen. Deze worden voorafgaand aan de productie met aandacht geselecteerd. Je hebt keuze uit pakketten die compleet op maat worden geleverd. Deze pakketten kun je snel en gemakkelijk opbouwen. Ook hebben we pakketten waarbij je zelf nog zaagwerk moet verrichten. Het opbouwen van deze pakketten duurt logischerwijs wat langer, al zijn ze wel wat voordeliger in aanschaf.

Omdat smaken verschillen en niet iedere tuin hetzelfde is, bieden wij je de mogelijkheid om je zadeldak schuur helemaal naar eigen wens samen te stellen. Zo kun je de indeling qua wanden, ramen en deuren vaak nog helemaal zelf bepalen of aanpassen. Om je alvast wat mogelijkheden te laten zien, vind je hierboven een aantal populaire samenstellingen. Een geschikte samenstelling gevonden? Fijn, dan kun je deze eventueel ook nog voorzien van de gewenste optionele producten. Denk aan de dakbedekking, dakgoten en andere benodigdheden. Deze opties en de daar bijbehorende uitleg vind je bij het product zelf

Schuur zadeldak met uitstraling

Zoek je geen standaard tuinhuisje maar naar een echte eyecatcher in je tuin? Dan is een schuur zadeldak de beste optie! Deze constructies hebben een robuuste en luxe uitstraling en passen perfect in het Nederlandse landschap. Ook hebben we een aantal prachtige modellen met die minder breed en diep zijn waardoor ze ook perfect passen in een wat kleinere tuin.