Terrasoverkapping

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Bouwpakket
Afmeting staanders
+ Meer tonen
Samenstelling
Kleur wanden
+ Meer tonen
Houtbewerking
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Bouwpakket
Afmeting staanders
+ Meer tonen
Samenstelling
Kleur wanden
+ Meer tonen
Houtbewerking
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Terrasoverkapping kopen

Wil je jouw tuin helemaal compleet maken met een terrasoverkapping? Kies dan voor BuitenKampioen, bij ons vind je een ruim assortiment waardoor je altijd de terrasoverkapping vindt die je voor ogen hebt. Wij namens BuitenKampioen staan voor hoogstaande kwaliteit en de beste persoonlijke service. Neem contact met onze productspecialisten als je vragen hebt. Gebruik onze handige filters om te vinden wat je zoekt. Mocht je onverhoopt online niet kunnen vinden wat je zoekt dan kun je ook een maatwerk aanvraag indienen. Wij kijken graag met je mee naar wat er allemaal mogelijk is.

Welke stijl heeft jouw voorkeur? Ga je voor strak, modern, landelijk of toch klassiek? Ieder product is uniek en heeft een andere uitstraling. De uitstraling wordt voor een groot deel bepaald door het type dak. Je hebt keuze uit verschillende typen dak. De meest gekozen daken zijn een plat dak, punt dak of kapschuur.

Stel hem zelf samen

Hierboven vind je alle standaard door ons samengestelde terrasoverkappingen. Bijna alle modellen kun je zelf verder uitbreiden en naar wens samenstellen. Denk aan de kleur van de constructie, wanden, ramen, deuren en glazen puien. Mocht je onverhoopt niet kunnen vinden wat je wilt? Neem dan even contact met ons op en vertel ons waarnaar je op zoek bent. Uit onze ervaring blijkt dat we vrijwel alles op maat voor je kunnen maken.

Terrasoverkapping tuin

Een terrasoverkapping in je tuin maakt je tuin helemaal compleet. Het is de verbinding tussen je huis en je tuin. Je creëert hiermee een comfortabele zitplek in je eigen tuin die je niet alleen in de zomer kunt gebruiken. Doordat je beschut en overdekt kunt zitten heb je geen last van tocht en neerslag. Als je ook nog een kachel, heaters of een andere vorm van verwarming toevoegt kun je het hele jaar door genieten van het buitenleven. Zelfs in de winter!

Kijk in het begin van je zoektocht goed naar de gewenste afmetingen. Als je weet welke afmetingen gewenst zijn kun je snel beoordelen welk model wel of niet geschikt is voor jou. Bij het bepalen van de afmetingen is het niet alleen belangrijk dat je kijkt naar de ruimte die je hebt in je tuin. Kijk ook naar hoeveel ruimte je nodig hebt onder de terrasoverkapping. Een te kleine ruimte is niet praktisch maar een te grote ruimte is niet gezellig.

Houten terrasoverkapping onderhoud

Wij gebruiken enkel duurzame houtsoorten. Zo kun je lang blijven genieten van je terrasoverkapping. Het onderhoud en de juiste behandeling verschilt per houtsoort. Douglas hout wordt veel gekozen en heeft niet per se een behandeling nodig. Wel kun je het impregneren of transparant spuiten. Als je hem transparant gaat spuiten zal de natuurlijke kleur behouden worden en vergrijzing worden tegengegaan.

Om de duurzaamheid te vergroten hebben sommige houtsoorten wel per se een behandeling nodig. Denk hierbij aan Noord-Scandinavisch vuren- en grenenhout. Het behandelen van het hout kan op meerdere manieren. Allereerst kun je dit doen door hem te impregneren, dit is een chemische behandeling waarmee houtrotting en schimmels worden tegengewerkt. Wij adviseren om je vuren of grenen terrasoverkapping naast te impregneren ook te schilderen of te beitsen. Wil je liever de natuurlijke kleur van het hout behouden? Kies dan voor een transparante variant. Het is ook mogelijk om alleen te kiezen voor een verf of beits.