Overkapping met puntdak

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Houtsoort
+ Meer tonen
Bouwpakket
Afmeting staanders
+ Meer tonen
Samenstelling
Kleur wanden
+ Meer tonen
Houtbewerking
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Houtsoort
+ Meer tonen
Bouwpakket
Afmeting staanders
+ Meer tonen
Samenstelling
Kleur wanden
+ Meer tonen
Houtbewerking
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Overkapping met puntdak online kopen

Wil je een overkapping met puntdak in je tuin plaatsen? Bekijk dan gauw onze populaire modellen. Om je te helpen hebben we op deze pagina een overzicht samengesteld met alle mogelijke opties. Zie je door de bomen het bos niet meer? Maak dan eens gebruik van onze filters, deze helpen je sneller te vinden wat je zoekt. Lukt het je niet om te vinden wat je zoekt? Geef dan zo concreet mogelijk bij ons aan wat je zoekt, dan gaan we direct met je meekijken naar de mogelijkheden.

Je overkapping puntdak zelf bouwen

Bij ons bestel je een overkapping met puntdak als compleet bouwpakket. Afhankelijk van je klusniveau kun je kiezen voor een bouwpakket dat past bij jou. Kies uit een kant-en-klaar, voorbewerkt of doe-het-zelf pakket. Des te meer voorbewerkt het pakket, hoe sneller je het kunt opbouwen. Het voordeel van minder voorbewerkte pakketten is de prijs, deze zal vanzelfsprekend wat lager zijn. Zie je het niet zitten om de montage zelf te doen? Geen paniek, veel producten kun je ook door onze vakmensen laten monteren.

Tips: overkapping met punt dak

Waar moet je op letten bij het bouwen van je overkapping met punt dak? Allereerst is de juiste fundering van belang. Een goede fundering zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid. De meeste constructies worden gefundeerd door de staanders, welke je bijvoorbeeld op betonpoeren kunt plaatsen. De hoogteverstellingen op de betonpoeren voorkomen dat de constructie zelf in contact komt met de ondergrond. Hiermee voorkom je optrekkend vocht en daarmee uiteindelijk rotting. Betonpoeren zijn gemakkelijk te plaatsen en voordelig. Op sommige plekken in Nederland of België waar de ondergrond drassig of kleiachtig is, kun je kiezen voor een andere fundering. Verder adviseren wij te kiezen voor dakbedekking van hoogwaardige kwaliteit. Denk hierbij aan dakpanprofielplaten of dakshingles. Hiermee voorkom je problemen in de toekomst.

Ruime keuze, altijd kwaliteit

Bij BuitenKampioen vind je het meest complete aanbod. Je vindt bij ons modellen zonder wanden, met wanden en zelfs met een berging. Bepaal je afmetingen en indeling en ga daarmee gericht op zoek naar een constructie die in de smaak valt. Een overkapping puntdak is een robuuste sfeermaker in iedere tuin. Dit type dak zorgt voor meer karakter en romantiek in vergelijking met andere types.