Overkapping 6x3

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Bouwpakket
Afmeting staanders
+ Meer tonen
Samenstelling
Kleur wanden
+ Meer tonen
Houtbewerking
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Bouwpakket
Afmeting staanders
+ Meer tonen
Samenstelling
Kleur wanden
+ Meer tonen
Houtbewerking
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Overkapping 6×3 meter kopen

Ben jij op zoek naar een prachtige overkapping 6×3 meter? Bestel deze dan online bij BuitenKampioen. Een overkapping van 600×300 cm van de hoogste kwaliteit bestel je bij ons tegen de voordeligste prijs. Onze producten zijn altijd van hoogwaardige houtkwaliteit en dit zorgt ervoor dat jij straks een prachtige overkapping in jouw tuin hebt.

Prachtige overkapping 600×300 cm

Een overkapping 600×300 cm is een prachtige toevoeging aan iedere tuin. Het zorgt voor een luxe uitstraling van je tuin en heeft daarnaast ook een enorm praktische functie. Met één van onze modellen geniet jij optimaal van de zomer. Dit is de beste plek om tijdens de warme weersomstandigheden vrienden of familie te ontvangen. Je kunt het inrichten met een tuintafel of complete tuinset. Zo maak je jouw overkapping 6×3 meter helemaal compleet.

Er zijn veel verschillende 600×300 cm overkappingen te vinden in ons assortiment. Je kan het aan huis óf vrijstaand in de tuin plaatsen. Wij hebben houten overkappingen van Douglas- of Noord-Europees vurenhout. Verder zijn er ook aluminium modellen te bestellen. Dit kan in combinatie met hout maar ook zeker zonder hout met bijvoorbeeld glas. Deze modellen zijn fris en modern. Een overkapping 6×3 is volledig open en gesloten beschikbaar. Het kan ook deels gesloten of met een luifel gekocht worden. De verschillende daktypen bepalen samen met het hout een groot deel van de uitstraling. Gebruik onze handige filtermogelijkheden om jouw perfecte product te vinden. Door een afgesloten gedeelte of glaswanden toe te voegen kun je er ook met koudere dagen verblijven. Kun je nog niet vinden wat je zoekt? Bij ons kan een overkapping 6×3 meter ook op maat besteld worden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Behandelen van een 6×3 overkapping

Van een aankoop als dit wil je zo lang mogelijk genieten. Kijk daarom goed of je het hout eventueel dient te behandelen. Een overkapping 6×3 moet veel doorstaan. Hierdoor kan het na verloop van tijd er anders uit gaan zien. Douglashout heeft niet per se een behandeling nodig zo lang je het volgens de voorschriften monteert, maar dit mag wel. Het is wel noodzakelijk om Noord-Europees vurenhout te laten behandelen. Je kunt het bijvoorbeeld laten impregneren. Dit is een chemische behandeling wat je aankoop beschermt tegen schimmels en rotting. Dit kan kleurloos of in kleur. Beitsen/lakken is een andere optie. Dit is ook een goede eindbehandeling van het product. Zo bescherm je het namelijk tegen uv-licht en andere weersinvloeden. Beide opties zijn niet bij elk product mogelijk. Kijk voor de mogelijkheden bij het product zelf. Hier zijn ook eventuele opties te vinden die je aan jouw 6×3 meter overkapping kunt toevoegen.

Heb je hulp nodig bij het samenstellen of kiezen van jouw 600×300 cm overkapping. Een van onze productspecialisten staat je graag te woord!