Goedkope overkapping

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Bouwpakket
Afmeting staanders
+ Meer tonen
Samenstelling
Kleur wanden
+ Meer tonen
Houtbewerking
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Bouwpakket
Afmeting staanders
+ Meer tonen
Samenstelling
Kleur wanden
+ Meer tonen
Houtbewerking
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Goedkope overkapping kopen

Zoek je een goedkope overkapping? Deze koop je voordelig bij BuitenKampioen zonder dat je inlevert op de kwaliteit. Onze producten worden aangeboden voor een zo scherp mogelijke prijs. Vind je een product toch elders voor een lagere prijs? Meld dit bij ons en maak gebruik van onze laagste prijs garantie.

Onze producten zijn leverbaar in verschillende soorten bouwpakketten. Kies voor een doe-het-zelf, voorbewerkt of kant-en-klaar bouwpakket. Zoals de naam al aangeeft, een doe-het-zelf (DHZ) pakket dien je nog zelf op maat te zagen. Doordat wij dit nog niet fabrieksmatig voor je hebben gedaan zal de prijs erg gunstig zijn. Wel zul je wat meer tijd nodig hebben voor de montage. Voorbewerkte bouwpakketten zijn al deels fabrieksmatig voorbewerkt waarbij lastig zaagwerk en inkepingen al door ons zijn gedaan. Wil je helemaal niet zagen? Dan kun je het beste kiezen voor een kant-en-klaar bouwpakket. Deze pakketten zijn compleet op maat en hoef je enkel nog in elkaar te zetten. Ondanks dat de prijs hiervan iets hoger kan liggen zul je wel tijd besparen tijdens de montage van je goedkope overkapping.

Overkapping goedkoop in iedere samenstelling

Ons aanbod goedkope overkappingen is erg breed. Zo bieden we keuze uit verschillende soorten daken. Denk aan een plat dak, zadeldak (punt dak) of een kapschuur. Ook vind je bij ons altijd de samenstelling en indeling zoals wenselijk is. Of je nu zoekt naar een model zonder wanden, met wanden of een berging, wij bieden het allemaal aan. Verder kun je ieder product eigenhandig configureren. Bij de producten zelf vind je optionele producten die je kunt toevoegen aan je overkapping goedkoop.

Goedkope terrasoverkapping én hoge kwaliteit

Een goedkope terrasoverkapping zonder dat je inlevert op kwaliteit. Te mooi om waar te zijn? Nee, door onze schaalvoordelen en zeer efficiënte productie kunnen we ook topkwaliteit leveren voor een lage prijs. Het hout dat wij gebruiken wordt met aandacht geselecteerd voorafgaand aan productie. Verder worden onze producten zeer efficiënt en stevig verpakt.

De meeste verblijven worden gemaakt van douglas of lariks hout. Deze houtsoort heeft een karakteristieke uitstraling en is in het roodbruin van kleur. Na verloop van tijd zal het gaan vergrijzen. Als je dit niet wilt kun je het behandelen. Ook bieden we een aantal vuren verblijven aan, deze constructies zijn ideaal om in kleur te brengen.

Hulp bij overkapping aanbieding

Heb je vragen over onze goedkope overkappingen in de aanbieding? Neem dan direct contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder bij vragen over producten en andere vragen die voor jou belangrijk zijn. Je kunt contact met ons opnemen door te chatten, bellen of mailen.