Houten kapschuur

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Houtsoort
+ Meer tonen
Bouwpakket
Afmeting staanders
+ Meer tonen
Samenstelling
Kleur wanden
+ Meer tonen
Houtbewerking
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Houtsoort
+ Meer tonen
Bouwpakket
Afmeting staanders
+ Meer tonen
Samenstelling
Kleur wanden
+ Meer tonen
Houtbewerking
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Houten kapschuur kopen

Ben je op zoek naar een houten kapschuur? BuitenKampioen biedt een uiteenlopend assortiment houten kapschuren. Bij ons bestel je een kapschuur snel en gemakkelijk online. Deze modellen zijn van hoogwaardige houtkwaliteit en bij ons altijd tegen de voordeligste prijs. Een houten kapschuur geeft jouw tuin een stoere en landelijke uitstraling. Dit zal dé eyecatcher in jouw tuin worden.

Deze modellen zijn te herkennen aan het welbekende punten dak waarbij één zijde langer doorloopt. Er zijn veel mogelijkheden voor jou. Hierboven is ons assortiment met alle modellen voor je weergegeven, dit maakt het zoeken wat makkelijker.

Douglas en Vuren kapschuur hout

De keuze in ons assortiment is enorm. Wij bieden veelal Douglas kapschuren aan, maar onze collectie beschikt ook over Vuren kapschuren. Deze houttypes zijn beide van hoge kwaliteit. Douglashout is zeer duurzaam en gaat van zichzelf al lang mee. Het is niet noodzakelijk om dit te laten behandelen. Dit mag natuurlijk wel.

Noord-Scandinavisch Vurenhout heeft wel een behandeling nodig. Een houten kapschuur moet veel doorstaan. Hierdoor kan het dus van kleur gaan veranderen of aangetast worden met schimmels en rotting. Het laten behandelen beschermt het product hiertegen. Bij het product zelf vind je de behandelmogelijkheden. Hier staan ook de optionele producten weergegeven. Zo kun je jouw product naar eigen wens samenstellen.

Snel opbouwen

Onze producten worden meestal geleverd als compleet bouwpakket. Hierdoor kun je hem zelf al snel opbouwen. De onderdelen zijn dan al op maat gemaakt. Zo kun je na levering gelijk beginnen met bouwen. Met enige handigheid doe je dit snel en eenvoudig zelf! In de uitgebreide handleiding die wordt meegeleverd staat gedetailleerd hoe dit gedaan moet worden.

Er zijn ook doe-het-zelf houten kapschuren, hierbij is het niet mogelijk om montage door BuitenKampioen te laten doen. Deze pakketten worden geleverd met alle benodigde onderdelen. Deze onderdelen moet je zelf dan nog op maat zagen. Hier wordt ook een handleiding meegeleverd. Daarin wordt beschreven hoe het model op te bouwen is.

Persoonlijke service

Weet je nog niet welk product bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte oplossing voor jou. Er is soms ook meer mogelijk dan wordt weergegeven. Heb je speciale wensen? Laat deze weten en dan gaan wij kijken naar de mogelijkheden.