Geïsoleerde blokhut

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Geïsoleerde blokhut kopen

Ben je op zoek naar een geïsoleerde blokhut? BuitenKampioen heeft een ruim assortiment met blokhutten waarbij isolatie mogelijk is. De houtdikte van deze producten verschillen tot een dikte van 92mm. De meest ideale houtdikte hiervoor hangt van de gebruiksdoeleinden af. De meeste blokhutten worden gemaakt van Noord-Scandinavisch Vurenhout. Het is belangrijk om dit type hout te behandelen met impregneermiddel, beits of verf. Door het behandelen voorkom je dat de geïsoleerde blokhut wordt aangetast door bijvoorbeeld weersinvloeden en schimmels. Dit bevordert dus de levensduur van het product. De houtdikte speelt een belangrijke rol voor de warmte in je blokhut. Naast de houtdikte kun je ook kiezen voor optionele isolatiemogelijkheden, zoals wand-, dak- en vloerisolatie. Deze opties zorgen ook voor betere isolatie van je blokhut.

Wand isoleren

Een blokhut voorzien van wandisolatie is een goede methode als je de blokhut graag wilt gebruiken als leefruimte, zoals een werkplek, relaxruimte of een speelkamer voor de kinderen. Wandisolatie bevordert de bescherming van een blokhut tegen weersinvloeden van buitenaf. Dit zorgt voor een lekkere temperatuur binnen. Heb jij vragen over het aanbrengen van wandisolatie of heb je advies nodig over een geïsoleerde blokhut met wandisolatie? Vraag het aan een van onze medewerkers. Zij staan graag voor je klaar en denken met je mee naar een oplossing.

Dak isoleren

Het aanbrengen van dakisolatie in een blokhut voorkomt dat de warmte door het dak de ruimte verlaat. Warmte stijgt namelijk naar boven. Hierdoor is het isoleren van het dak dus een slimme keuze. Het toevoegen van zowel dakisolatie als wandisolatie beschermt jouw geïsoleerde blokhut nóg beter! Het creëren van bijvoorbeeld een extra kamer was nog nooit zo makkelijk. Dit is ideaal voor als je vrienden of familie over de vloer krijgt. Heb je geen ervaring met isoleren? Vraag het aan een van onze medewerkers. Zij helpen je hier graag bij.

Vloer isoleren

Maak een geïsoleerde blokhut helemaal af door het toevoegen van vloerisolatie. Dit wordt onder de vloer van de blokhut gemonteerd en beschermt de blokhut tegen de kou uit de grond. De keuze van houtdikte en typen isolatie beïnvloeden de daadwerkelijke isolatiegraad van je blokhut. Heb jij vragen over het aanbrengen van vloerisolatie of heb je advies nodig over een geïsoleerde blokhut met vloerisolatie? Stel ons gerust je vragen. Wij helpen je graag verder.