Blokhut 6x4

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Blokhut 6×4 kopen

Ben jij aan het zoeken naar een 6×4 meter blokhut? Dan bestel je dit gewoon online bij BuitenKampioen. Wij hebben een mooi assortiment aan 600×400 cm blokhutten. Het assortiment bestaat uit veel verschillende modellen. Het overzicht hierboven hebben wij alvast gemaakt om het wat makkelijker voor je te maken. Kijk welk model bij jouw past.

Stijlvolle 600×400 cm blokhutten

De blokhutten verschillen in veel opzichten van elkaar. Het type dak en de vorm bepalen voor een groot deel de uitstraling van het product. Een moderne blokhut is te herkennen aan het lessenaar dak of platte dak. Dit zal een prachtige toevoeging zijn aan jouw tuin. Wil je een wat traditioneler en klassieker model? Dan zijn de modellen met piramidedak of puntdak de logische oplossing.

De blokhut kan fungeren als opslagplaats. Met een blokhut van deze afmeting is er genoeg ruimte om je fiets, barbecue en andere tuinartikelen in op te slaan. Dit zorgt voor een geordende en ook mooie tuin. Ook kun je het inrichten met een lounge- of tuin set. Dan kun je hier de zomerdag maar ook de koudere dagen heerlijk verblijven. Daarnaast kan er ook een homeoffice van gemaakt worden. De 600×400 cm afmeting biedt genoeg ruimte om het in te richten tot een kantoor. Zo heb jij het perfecte afgezonderde plekje waar je gefocust te werk kunt gaan.

Bouw je blokhut

De meeste 6×4 meter blokhutten worden geleverd als compleet bouwpakket. Dit betekent dat de onderdelen op maat gemaakt zijn. Zo kan het al snel zelf opgebouwd worden. De meegeleverde handleiding neemt je gedetailleerd mee door het hele proces. Hierdoor wordt het opbouwen eenvoudig en kun je snel aan de gang. Een juiste ondergrond is van zeer groot belang. De blokhutten moeten altijd op een goede ondergrond opgebouwd worden. Een goede ondergrond is hard, egaal, en waterpas. Dit zorgt voor de benodigde stevigheid van de blokhut.

Behandeling 6×4 meter blokhut

Je blokhut goed behandelen is van groot belang. Je wilt immers dat het product lang meegaat. Veel blokhutten zijn gemaakt van Noord-Europees vurenhout. Dit type hout heeft een behandeling nodig. Dit kan door middel van impregneren. Impregneren kan in een bepaalde kleur. De blokhut krijgt dan een lichte gloed van de gekozen kleur. Voor een hele andere look kun je de blokhut beitsen of lakken. Dit is ook een goede eindbehandeling voor de blokhut.

Wij begrijpen het als je nog vragen hebt. Stel deze aan één van onze productspecialisten. Wij helpen je graag!