Blokhut 6x3

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Blokhut 6×3 meter kopen

Wil jij jouw tuin voorzien van een 6×3 meter blokhut? Dan doe je dit eenvoudig en voordelig online bij BuitenKampioen. De verschillende modellen uit ons assortiment maken jouw tuin helemaal compleet. Er is een ruime keuze waardoor er vrijwel altijd een oplossing voor jou tussen zit. Neem snel een kijkje in het overzicht hierboven. Deze hebben wij alvast voor je samengesteld.

600×300 cm blokhut in verschillende stijlen

De 600×300 cm blokhutten uit ons assortiment zijn leverbaar in verschillende stijlen. Elk model heeft een unieke uitstraling. Het type dak en vorm bepalen voor een groot deel de uitstraling.  Deze modellen variëren dus van trendy, tijdloos, modern en klassiek. De klassieke modellen zijn vaak voorzien van een zadeldak, piramidedak, wolfskap of een schilddak. Een model met lessenaarsdak of een plat dak heeft een moderne uitstraling.

Samenstellen naar wens

De blokhutten kun je volledig naar eigen wens samenstellen. Bij het product zijn veel optionele producten te vinden. Deze kun je toevoegen en zo de 6×3 meter blokhut de uitstraling geven die jij mooi vindt.

6×3 meter blokhut onderhouden

Het is belangrijk om de blokhut goed te behandelen. Veel van deze modellen zijn gemaakt van Noord-Europees vurenhout. Dit houtsoort heeft een behandeling nodig zodat dit het beter beschermt. Dit kan onder andere doormiddel van impregneren. Dit is een chemische behandeling en beschermt het hout tegen schimmels en rotting. Impregneren kan kleurloos of in een bepaalde kleur. Als je kiest voor impregneren in kleur dan krijgt de blokhut een lichte gloed in de gekozen kleur. De blokhut kun je van een hele andere look voorzien door het te lakken of beitsen. In tegenstelling tot impregneren zorgt beitsen of lakken voor een complete verandering van de kleur. Daarnaast is dit een eindbehandeling van het product. Zo zorg je namelijk ook voor een betere duurzaamheid.

Deskundig advies

Wij begrijpen dat een 600×300 cm blokhut geen alledaagse aankoop is. Daarom kan het zijn dat je eventuele vragen hebt. Aarzel dus niet om deze te stellen. Onze productspecialisten staan je graag te woord.