Blokhut 5x3

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Blokhut 5×3 meter aanschaffen

Je 5×3 meter blokhut online kopen? Dit doe je gemakkelijk en voordelig bij BuitenKampioen. Wij hebben een ruim assortiment aan deze modellen. Allemaal tegen de laagste prijs. Jouw tuin wordt helemaal compleet met een blokhut van BuitenKampioen. De verschillende modellen zorgen er vrijwel altijd voor dat er een blokhut tussen zit die bij jou past. Bovenstaand overzicht hebben wij alvast voor je samengesteld, dit maakt het zoeken wat makkelijker.

Een 500×300 cm blokhut met uitstraling

Bij BuitenKampioen vind je veel verschillende modellen aan blokhutten met deze afmeting. Elk model heeft zijn eigen unieke uitstraling. Dit komt voornamelijk door de vorm en het type dak. Bij de klassieke modellen kun je kiezen uit: een zadeldak, piramide dak, wolfskap of toch een schilddak. De moderne modellen hebben een lessenaars of plat dak. Elk product kan ook nog naar eigen wens samengesteld worden. Bij het product zelf vind je veel optionele producten. Deze kunnen toegevoegd worden. Zodat jij de blokhut krijgt die bij jouw tuin en woning past.

Behandelen

Het is belangrijk om jouw blokhut goed te behandelen. Dit zorgt ervoor dat het product langer meegaat. Je wilt namelijk lang genieten van je aankoop. Een goede manier van behandelen is impregneren. Dit zorgt ervoor dat de blokhut beschermt is tegen schimmels en rotting. Impregneren kan in een bepaalde kleur. De blokhut krijgt dan een lichte gloed van de gekozen kleur. Beitsen of lakken is ook een mogelijke behandeling. Dit geeft de blokhut ook een compleet andere look. Ook is dit een goede eindbehandeling voor de blokhut.

Bouw jouw 5×3 meter blokhut zelf

Veel van onze 500×300 cm blokhutten worden als bouwpakket geleverd. Dit betekent dat alle onderdelen op maat geleverd worden. De pakketten zijn inclusief handleiding. Hierin wordt uitgebreid uitgelegd hoe de blokhut opgebouwd kan worden. Zo kun je snel en eenvoudig te werk gaan. Zorg er altijd voor dat de blokhut op een harde, egale en waterpasse ondergrond komt te staan. Dit zorgt voor de benodigde stevigheid. Voor extra stevigheid kun je ook kiezen om funderingsbalken toe te voegen. Daarnaast zorgt dit er ook voor dat het model geen contact maakt met de ondergrond.

Voor vragen kun je altijd terecht bij een van onze productspecialisten. Wij helpen je graag in de zoektocht naar jouw perfecte blokhut.