Blokhut 4x4

Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze
Filters
Breedte (voorkant)
cm
cm
Diepte (zijkant)
cm
cm
Hoogte
cm
cm
Soort dak
+ Meer tonen
Houtdikte
+ Meer tonen
Houtsoort
+ Meer tonen
Houtbehandeling
+ Meer tonen
Soort model
Soort deur
+ Meer tonen
Bouwwijze

Blokhut 4×4 meter kopen

Blokhut 4×4 meter online kopen? Dan ben je bij BuitenKampioen op het juiste adres! Bij ons vind je een groot aanbod producten in deze afmeting. Hierdoor is er altijd een passende oplossing te vinden. Wij hebben hierboven alvast een overzicht samengesteld om het zoekproces makkelijker te maken.

Verschillende 4×4 modellen met unieke uitstraling

Het grote aanbod bestaat uit veel verschillende modellen. Deze modellen hebben ieder wat unieks. Er bestaat verschil in vorm, afmeting, type hout en daktype. Deze verschillende modellen bieden je veel keus. De stijl van een 400×400 cm blokhut wordt grotendeels bepaald door het type dak. Je hebt zelf ook nog invloed op de stijl. Bij het product vind je veel optionele producten, deze kun je toevoegen. Met deze toevoegingen kun je de blokhut samenstellen naar jouw wensen.

Functie van een 400×400 cm blokhut

Een blokhut 4×4 meter kan op meerdere manieren van pas komen. Een veel gekozen optie is als opslagplaats. De afmeting van deze modellen bieden heel veel opslagruimte. Hierdoor kun je er eigenlijk alles in kwijt. Dit geeft je weer extra ruimte in en rondom je huis.

Deze modellen kunnen ook heel goed gebruikt worden als zitplaats. Er is veel ruimte om de blokhut in te richten, dit komt door de 4 bij 4 afmeting. Het kan heel goed gecombineerd worden met een lounge- en of tuin set. De beweegruimte maakt het mogelijk om in je nieuwe blokhut een groep vrienden of familie te ontvangen.

Het kan ook fungeren als thuiskantoor. Je creëert een afgezonderde ruimte waar je volledig gefocust te werk kunt gaan.

Makkelijk te bouwen blokhut 4×4

De 4×4 meter blokhutten worden vaak geleverd als een compleet bouwpakket. Het pakket bestaat uit alle benodigde onderdelen en het bevestigingsmateriaal. De onderdelen zijn dan al op maat gemaakt. Met de meegeleverde handleiding is het gemakkelijk zelf op te bouwen. Alles wordt namelijk stap voor stap uitgelegd

Het is belangrijk om je blokhut goed te onderhouden. Je wilt immers zo lang mogelijk genieten van je aankoop. Je kunt de blokhut 4×4 meter onder andere laten impregneren. Dit beschermt de blokhut tegen schimmels en rotting. Dit is een chemische behandeling van het hout en kan in verschillende kleuren. De blokhut krijgt dan een lichte gloed in de gekozen kleur. Het behoud wel de natuurlijke houtuitstraling!

Laat je adviseren

Wij begrijpen dat een blokhut 4×4 niet iets is wat je elke dag koopt. Je zult daarom tijdens je zoektocht eventuele vragen ondervinden. Stel deze gerust aan een van onze productspecialisten. We helpen je heel graag!