Overkapping

Zelf je Overkapping Maken?

Ben – of ken – jij iemand met twee rechterhanden? Dan is zelf je overkapping maken helemaal niet zo’n slecht idee! Met behulp van onze doe-het-zelf overkappingen (DHZ) is de rest namelijk al voor je geregeld.

De pakketten worden compleet geleverd, inclusief opbouwbeschrijving en schroevenpakket. Alle modellen kunnen verder op de gewenste maat worden gezaagd, precies zoals je zelf wilt. Er zijn ook veel extra producten beschikbaar, zodat je het eindresultaat helemaal naar je eigen hand kunt zetten.

Overkapping Zelf Maken
Overkapping Dalfsen

DHZ Overkapping plat dak

We hebben maar liefst 13 DHZ Overkappingen met plat dak. De goedkoopste is er al vanaf net iets meer dan duizend euro. Hieronder lichten we er een aantal voor je uit. De DHZ Ommen is de kleinste in ons assortiment. Heb je juist veel ruimte? Dan is de DHZ Nijverdal misschien geschikt. Op de 3D-afbeelding is de DHZ Dalfsen te zien. Deze is wat groter dan de Ommen, maar wat kleiner dan de Nijverdal.

Doe-Het-Zelf Veranda

Veranda zelf bouwen? Kijk dan eens naar een van de Doe-Het-Zelf Veranda’s. Deze overkappingen lopen iets schuin af en zijn geschikt als veranda aan huis. Tussen het aanbod vind je verschillende afmetingen, waarvan de 4 x 3 m DHZ Veranda de kleinste is. Overigens zijn ook deze producten verder zelf op maat te maken. Het ruimste standaard pakket is de 6 x 4 m DHZ Veranda. Voor afwijkende maten kun je natuurlijk gewoon contact met ons opnemen.

Doe-het-zelf Veranda

DHZ Kapschuur

Een DHZ kapschuur kan ook uitstekend als gezellige overkapping worden gebruikt. Bekijk bijvoorbeeld de DHZ Kapschuur Goor of de DHZ Kapschuur Boekelo eens.

Doe-Het-Zelf Overkappingen

Natuurlijk kun je ook het Overkappingen en Doe-Het-Zelf Overkappingen bekijken. Vanaf hier kun je beginnen met zoeken én starten met je eigen overkapping te maken.