Info & service

Zadeldak Hamar Overkapping

Overkapping zadeldak Hamar is een eigentijdse overkapping met een populair puntdak. Dankzij de hoge nok heb je net wat meer beweeg- en werkruimte. Deze stoere overkapping heeft een landelijke uitstraling en zal de eyecatcher in jouw tuin zijn. 

Overkapping Hamar

Stel je overkapping compleet naar wens samen met het modulaire systeem van BuitenKampioen. Alle onderdelen (behalve de hekken) worden op maat geleverd.

De modules bestaan uit geschaafd, gedroogd en kernvrij Lariks / Douglas hout van A-kwaliteit. Alles wordt geleverd inclusief een uitgebreide opbouwomschrijving en de benodigde bevestigingsmaterialen.

Zadeldak Hamar Overkapping Blog 1
Zadeldak Hamar Overkapping Blog 2

Opties Overkapping Hamar

Deze luxe en ruime overkapping biedt de perfecte manier om beschut te genieten van het buiten zijn. De overkapping kan ook voor andere doeleinden worden gebruikt, afhankelijk van hoe de onderdelen worden samengesteld. De productpagina’s van Hamar bieden veel opties. Zo zijn de wanden, dakbedekking en dergelijke zelf te configureren. Ook is het mogelijk om de montage door BuitenKampioen te laten doen.

Overkapping Hamar informatie

Het basispakket van Overkapping Hamar L heeft een afmeting van circa 5 x 4 meter en heeft een nokhoogte van circa 348 cm. Het basispakket van Overkapping Hamar XL heeft een afmeting van circa 7 x 4 meter en een nokhoogte van circa 360 cm. Er zijn 24 vooraf samengestelde types van deze overkapping, maar het is zoals gezegd ook mogelijk om overkapping Hamar helemaal zelf samen te stellen.

Zadeldak Hamar Overkapping Blog 3

Overkapping Hamar kopen

Overkapping Hamar kopen? BuitenKampioen levert overkapping Hamar tegen de laagste prijs. Meer informatie is te vinden op onze website. Bekijk hier alle Hamar overkappingen: Hamar overkappingen.

Op zoek naar een andere overkapping? Bekijk het gehele assortiment hier: Overkappingen.

Meest populaire categorieën

Hulp nodig?

Voel je vrij om contact met ons op te nemen. Je kunt met ons bellen mailen & chatten. We zijn elke dag telefonisch bereikbaar en online tussen 8:30 en 17:30. Liever in de avonduren contact? Dat regelen we graag voor je. Stuur ons een berichtje.

Leuk artikel? Volg ons op social media.

De waardering van www.buitenkampioen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 568 reviews.