Blokhut & Tuinhuis, SOLID®

SOLID® Blokhut & Tuinhuis

Op zoek naar een SOLID® Blokhut of Tuinhuis? Buitenkampioen.nl heeft het gehele assortiment van deze Belgische A-kwaliteit leverancier. Lees hieronder meer over de blokhutten en tuinhuizen van SOLID.

Tuinhuis Malmö

Hiernaast vind je 2 afbeeldingen van Tuinhuis Malmö. Dit tuinhuis is al geruime tijd erg populair, mede dankzij het moderne uiterlijk. Daarnaast zorgt de rechthoekige constructie ervoor dat je optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte.

SOLID maakt al haar constructies zelf, alle producten van het merk worden dus gemaakt in België. Het hout dat zij gebruiken is van Noord-Europese komaf. Dit zijn gecertificeerde soorten van duurzame kwaliteit.

Blokhut Viborg S8994

Blokhut Viborg

Als je op zoek bent naar een iets groter alternatief, is Blokhut Viborg een uitstekende keuze. Deze blokhut lijkt veel op Tuinhuis Malmö hierboven, maar is dus iets ruimer. De Malmö heeft afmetingen van 340 x 432 x 225 cm, terwijl de Viborg afmetingen heeft van 364 x 454 x 228 cm.

De SOLID Malmö heeft een andere prijs als de SOLID Viborg. Het prijsverschil wordt met name veroorzaakt door de houtdikte: eerstgenoemde heeft een dikte van 28 mm, terwijl de tweede een dikte heeft van 40 mm.

Tuinhuis Oleron

Misschien ben je juist wel op zoek naar een heel ander soort tuinhuis. In dat geval is het wat meer traditionele Tuinhuis Oleron wellicht iets voor jou. Dit tuinhuis heeft in tegenstelling tot de huisjes met plat dak hierboven een klassiek puntdak.

De SOLID Oleron  wordt geleverd inclusief dakpanpanelen in de kleur antraciet. Oleron is te bestellen met tal van opties, zoals raamluikjes en een bloembak.

Tuinhuis Oleron S8717

Tuinhuis Verona

Als je op zoek bent naar een ultramoderne constructie, is Tuinhuis Verona een interessante optie. Dankzij de vele ramen en de strakke afwerking oogt de SOLID Verona lekker modern. Doordat er veel licht invalt, is deze ook nog eens erg praktisch.

Dit huisje is leverbaar met verschillende opties. Zoals je hiernaast ziet kun je het natuurlijk schilderen of beitsen in elke kleur die je maar wilt.

Blokhut York

Op zoek naar een SOLID Tuinhuis met Overkapping? Kijk dan eens naar Blokhut York. Deze houten constructie heeft zowel een overdekt gedeelte waar je kunt zitten, als een handige opbergruimte.

De SOLID York wordt geleverd inclusief gratis ‘beverstaart dakshingles’ in de kleur rood (zie afbeelding). Je kunt echter ook kiezen voor zwarte of groene dakshingles, hoewel hiervoor wel een meerprijs geldt.

Blokhut York S8509
Blokhut Nancy S8205

Tuinhuis Nancy

Heb je niets zo’n grote tuin? Dan is Tuinhuis Nancy 255 wellicht iets voor jou! Dit huisje heeft 5 hoeken, waaronder een ‘rechte’ hoek. Hierdoor kun je dit tuinhuis eenvoudig in elke hoek van je tuin zetten.

De SOLID Nancy is leverbaar in 2 maten. De ene maat (zoals hiernaast afgebeeld) is 255 x 255 cm, terwijl de andere 305 x 305 cm groot is. Tuinhuis Nancy 305 is natuurlijk iets duurder.

Wij helpen je kiezen

Vind je het moeilijk om te bepalen welk tuinhuis het beste bij jou past? Wij helpen je natuurlijk graag verder. Bekijk de webshop van BuitenKampioen of ga rechtstreeks naar Blokhut of Tuinhuis. Hier vind je alle benodigde info over de producten. Als je toch nog vragen hebt, kun je deze natuurlijk aan ons stellen. Dat kan door te bellen, mailen of door met ons te chatten!