Info & service

Blokhut Agnes is een blokhut vervaardigd van A-kwaliteits Noord-Europees vurenhout. Dit hout groeit in deze gebieden langzamer waardoor er gezorgd wordt voor een betere duurzaamheid en kwaliteit. De blokhut Agnes blijft dus jarenlang mooi!

Eigenschappen

Blokhut Agnes is een van de meest verkochte blokhutten uit het assortiment. Dit tuinhuisje is praktisch, tijdloos en van hoge kwaliteit. Zo heeft Blokhut Agnes een houtdikte van maar liefst 45 mm. Ook zijn beide ramen te openen.

Blokhut Agnes Blog 1
Blokhut Agnes Blog 2

Een blokhut naar wens

Blokhut Agnes kun je bij ons compleet naar eigen wens samenstellen. Bij dit product zijn namelijk extra opties toe te voegen. Zo geef je de blokhut de uitstraling die bij jouw tuin en huis past. Met een houtbehandeling kun je de blokhut van een compleet andere kleur voorzien. Daarnaast Zorgt dit ook nog eens voor een verbetering van de duurzaamheid. 

Blokhut Agnes opbergruimte

Blokhut Agnes is ingedeeld in twee verschillende ruimtes. De ene ruimte heeft veel lichtinval door de ramen en het glas in de deuren. Deze ruimte is perfect om in te verblijven. Het andere gedeelte is handig te gebruiken als opslagruimte.

Blokhut Agnes laagste prijs

Blokhut Agnes kopen tegen de laagste prijs? BuitenKampioen levert dit product met laagste prijs garantie. Meer informatie over productopties, specificaties en dergelijke is te vinden op de productpagina. Bekijk het hier: Blokhut Agnes.

Op zoek naar een andere blokhut of tuinhuis? Bekijk het gehele assortiment hier: Blokhutten & Tuinhuizen.

Meest populaire categorieën

Hulp nodig?

Voel je vrij om contact met ons op te nemen. Je kunt met ons bellen mailen & chatten. We zijn elke dag telefonisch bereikbaar en online tussen 8:30 en 17:30. Liever in de avonduren contact? Dat regelen we graag voor je. Stuur ons een berichtje.

Leuk artikel? Volg ons op social media.

De waardering van www.buitenkampioen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 568 reviews.