Veel gestelde vragen

De prijs van dit product is variabel. Het product is inmiddels weer te bestellen al kan de huidige producent van dit Tuindeco product geen vaste prijzen garanderen op dit moment.

Wat is een variabele prijs?
Een variabele prijs is een prijs welke ook na bestelling nog kan wijzigen. Wij zullen er altijd voor zorgen dat onze prijzen zo laag als mogelijk zijn en ook blijven. Wij zullen onze prijzen nooit onnodig laten stijgen. Hierdoor ben je verzekerd dat je het product altijd koopt voor de laagst mogelijke prijs en dus nooit te veel betaald.

Waarom is de prijs van dit product variabel?
De huidige markt zorgt voor dagelijkse prijsschommelingen en heeft als gevolg dat prijzen simpelweg niet gegarandeerd kunnen worden door de huidige producent van dit product. De benodigde grondstoffen worden namelijk toegeleverd tegen de marktprijs welke op dat moment van toepassing is. Op onze webshop vind je de meest actuele prijzen. We zouden prijzen wel kunnen garanderen wanneer we de verkoopprijzen onnodig en onredelijk hoog zouden aanhouden. In dat geval zou je als klant altijd te veel betalen voor het product. Vandaar dat wij hiervoor niet kiezen.

Wat gebeurt er als de prijs na bestelling stijgt?
Je zult hierover worden geïnformeerd door ons. Je hebt dan de keuze om de bestelling door te laten gaan of te annuleren. Prijsstijgingen worden alleen doorgevoerd wanneer deze noodzakelijk zijn. Wij zullen prijzen nooit onnodig en onredelijk laten stijgen.

Wat gebeurt er als de prijs na bestelling daalt?
Je zult hierover worden geïnformeerd door ons. In dat geval zal het verschil in prijs worden verrekend.

Kan ik de bestelling annuleren als de prijs stijgt?
Ja, wanneer de prijs eventueel stijgt heb je de mogelijkheid om de bestelling te annuleren.

Hoe kan het dat het product elders voor een lagere prijs wordt aangeboden?
Hoogstwaarschijnlijk zullen veel aanbieders de actuele prijzen nog niet hebben verwerkt. Het correct verwerken en bijhouden van prijzen kost veel tijd. Ook andere aanbieders van dit product zullen te maken hebben met dezelfde prijzen en voorwaarden.

Kunnen andere aanbieders de prijs van dit product wel garanderen?
Hoogstwaarschijnlijk niet. Ook zij zullen te maken hebben met dezelfde prijzen en voorwaarden.

Waarom bieden jullie het product niet aan met een hogere prijs?
Wij willen enkel producten aanbieden met een prijs welke op ieder moment kloppend en zo laag mogelijk is. Wanneer wij producten aan zouden bieden met hogere prijzen zouden klanten altijd onnodig en onredelijk te veel betalen voor het product.

Wat is de verwachte levertijd van het product?
De levertijden verschillen per product en wijken vaak af van de reguliere levertijden. Je kunt het beste contact met ons opnemen voor de meest recente informatie. De producent zal alle bestellingen zo snel mogelijk en op chronologische volgorde uitleveren. Vanwege de extreme drukte en ongekende houtschaarste zijn alle levertijden onder voorbehoud.

Zijn er andere producten waarbij de prijs wel gegarandeerd kan worden?
Ja, er zijn ook producten waarbij de prijs wel gegarandeerd kan worden. Neem contact met ons op om te kijken naar een geschikt alternatief.

Meer weten over variabele prijzen?

Chatten

Indien online krijg je direct antwoord.

Start hier je live gesprek.

Bellen

Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30.

Bel ons op +31 548 547 914.

Mailen

We antwoorden binnen één werkdag.

Verstuur je bericht naar: [email protected]

Volg ook onze socials