Wij regelen het plaatsen van uw houten bouwwerk

Als montage service uw voorkeur heeft 

Wanneer u op zoek gaat naar een maatwerk tuinhuis, blokhut of overkapping en u wilt deze laten plaatsen, dan kunnen wij u daarbij uitstekend helpen. Wij werken met opgeleide vakmensen. Zij plaatsen blokhutten, tuinhuizen, overkappingen, vlonder en tuinschuttingen. Onze montage service werkt vakkundig, snel en zorgvuldig.

montage service

Heeft u hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het plaatsen van een tuinschutting of tuinhuis. Geen probleem, wij helpen u uiteraard graag. Dat heeft alles te maken met het feit dat wij ons vak verstaan, maar bovenal liefde voor de producten hebben. Wij kijken goed naar ontstane afmetingen, maar ook naar restval. Zo streven wij ernaar om met zo min mogelijk afval het eindproduct samen te stellen. Let wel even op in geval u een vergunning moet regelen. Deze moet wel van te voren geregeld zijn. Dat zelfde geldt ook voor de afstand van het afgeleverde product via onze transportdienst en de plek waar de constructie of blokhut wordt geplaatst. Wij houden maximaal 5 meter aan.

Tijd efficiënt benutten bij plaatsen bouwwerk

Bent u niet in staat de vergunning tijdig te regelen of het bouwpakket op juiste afstand van de bouwplek te krijgen? Dan dient u dat van te voren te melden zodat wij met elkaar kunnen overleggen wat de beste oplossing is. Onze ervaring is dat wij in een dag alle tijd nodig hebben om de constructie op te bouwen. Verlies van tijd omdat wij moeten transporteren op de locatie gaat van de bouwtijd af. Dat proberen wij zoveel mogelijk samen met u te voorkomen.

Maatwerk Garage

Blokhut montage service

Op standaardproducten gaan wij doorgaans uit van plaatsen binnen één dag. Indien u een mooi tuinhuis of blokhut heeft gezien en u heeft geen tijd om deze blokhut zelf te plaatsen? De montage service van Buitenkampioen heeft goede partners die klussen als vak hebben. Dat geldt voor bijvoorbeeld tuinschuttingen, overkappingen en tuinschermen. Heeft u een uniek maatwerk dan kan plaatsingen langer duren dan een dag. Aangenomen dat het maatwerk bij ons is besteld dan is daar van te voren al een prijs afgesproken met betrekking tot montage service.

Vakkundig plaatsen

Onze mensen zijn zorgvuldig en netjes in het plaatsen van uw droombeleving. Elke blokhut of overkapping wordt bin onze montage service volgens kwaliteitsnormen geplaatst. Dat geldt voor het plaatsen van blokhutten en overkappingen, maar ook schuttingbouw vereist zorgvuldige plaatsing.

Samenwerken met gerenommeerde klusteams

Bent u woonachtig in een voor ons verder gelegen gebied dan zorgen wij dat er een team uit uw regio aan de slag gaat met het plaatsen van bijvoorbeeld een blokhut. Dat scheelt reistijd en kosten. Wij sturen dit klusteam aan en zorgen voor begeleiding en training. We gaan voor een hele goede oplevering van het door u bestelde product. U moet immers nog jaren genieten van uw duurzame investering. Wij regelen dat met alle plezier ook, vandaar dat wij alleen werken met topteams.

Openingstijden showtuin 

  • Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  • Lunch 12.00 – 13.00 uur
  • Zaterdag 08:00 – 16:00 uur
  • Telefoon 0547-745200
  • Buitenkampioen b.v.
    Vonderweg 13
    7468 DC Enter

Stuur email over montage service, wij reageren snel