Wij doen alles voor een tevreden tuinbeleving

Als uw tevreden bent over ons

Wanneer u tevreden bent over het bestelde product en onze service waardoor u optimaal weet te genieten van het buitenleven. Dan vinden wij het leuk dat u een review over ons achterlaat op internet. Wij willen graag meer klanten het buitenleven laten beleven zoals het het bedoeld is. Vrijheid, samenzijn met familie en vrienden en het goede uit het leven te halen. Wij waarderen uw review letterlijk.

U gaat ons een review geven via Google

Reviews op Google bieden u en andere klanten waardevolle informatie over Buitenkampioen. Reviews over ons bedrijf worden naast uw vermelding op Maps en Zoeken weergegeven. Deze reviews en meningen zijn vrijwillig. Wij belonen wel een review.

klantbeoordelingen

U gaat ons een review geven via Facebook

Ook mag u ons een review geven op Facebook als u voor de cashback of kortingsbon in aanmerking wilt komen. U dient dan onze bedrijfspagina een like te geven en een review achter te laten. Ook hier geldt dat wij graag positief in het nieuws komen, maar mochten wij onverhoopt toch een fout hebben gemaakt, dan hopen wij dat al in eerder stadium correct en zorgvuldig samen te hebben opgelost.

klantbeoordelingen

Cashback of coupon bij review

Wij geven een cashback van € 25,- op bestellingen vanaf € 500,- incl. btw. Heeft u een bestelling tot € 500,- verricht, dan geven wij u een coupon van € 25,- welke u bij toekomstige bestellingen vanaf € 500,- kan inzetten als kortingsbon. Een coupon sturen wij u per mail. U dient deze mail dan te bewaren en deze kunt u inzetten bij een nieuwe bestelling. De enige voorwaarde is dat u bij ons een bestelling heeft voltooid èn minimaal één review heeft ingestuurd via Google review of op onze Facebook pagina. Wat u ook gaat vermelden, wij waarderen de review altijd. Uiteraard hopen we een positieve review  te mogen ontvangen, want dat helpt ons als bedrijf altijd verder. Mocht u onverhoopt niet te tevreden zijn dan hopen wij dat tijdig met elkaar te hebben opgelost. De inhoud van de review is aan u verder.

Vragen over een review geven 

  • Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  • Lunch 12.00 – 13.00 uur
  • Zaterdag 08:00 – 16:00 uur
  • Telefoon 0547-745200
  • Buitenkampioen b.v.
    Vonderweg 13
    7468 DC Enter

U wilt ons uw review geven per email