Buitenkampioen, alles voor uw buitenleven

Webshop + Showtuin

Welkom bij de webshop van Buitenkampioen, de specialist in buitenleven. Naast de webshop hebben wij ook een showtuin aan de Vonderweg 13 in Enter. Dat doen wij samen met Alpha Sierbestrating. In onze showtuin hebben wij samen met lokale hoveniers en bestratingsbedrijven voorbeeldtuinen gepresenteerd. U kunt dus bij ons inspiratie opdoen. dat wil zeggen dat wij niet alle blokhutten en overkappingen gepresenteerd hebben in deze showtuin, anders gezegd ons aanbod is te groot om alles te laten zien. Het komt erop neer dat wij rechtstreeks leveren vanuit groothandels. te denken valt aan grote fabrikanten zoals Tuindeco, Interflex en Solid. Wij staan met ons geautomatiseerde webshopsysteem rechtstreeks in contact met de voorraad van deze fabrikanten. Samengevat, u kunt dus de meeste producten rechtstreeks bestellen, maar als u liever voor maatwerk gaat, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.

over buitenkampioen
over buitenkampioen

Uniek buitenassortiment

Zoals gezegd leveren wij vanuit de webshop al vele jaren buitenleven producten, zoals blokhutten, overkappingen, tuinhuisjes, tuinhout, tuinlampen, bbq’s, speelgoed, zwembaden, trampolines, springkussens, speelhuisjes, heaters, bloembakken, zonnezeilen en vele andere tuinaccessoires. Buitenkampioen is uniek vanwege de uitgebreide collectie aan buitenassortiment, maar vooral ook om de talrijke opties die wij via de webshop aanbieden. Of het nu gaat om verschillende keuzes aan materialen, variatie van kleuren of de talrijke mogelijkheden aan maten en vormgeving van onze producten. Bij ons treft u alle mogelijkheden aan. Wij regelen snelle levering zolang wij uit voorraad kunnen leveren. Ook de beschikking over de mogelijkheid van een eigen montage service kan handig zijn. Naast al deze voordelen kunt u in onze eigen showtuin 6 dagen per week wellicht een aantal leuke ideeën opdoen.

Samenwerking met groothandel

Buitenkampioen levert standaard producten rechtstreeks vanuit de groothandel, waaronder de groothandel bedrijven Tuindeco, Interflex en Solid. Hiernaast een impressie van voorraden waarmee wij met de webshop in verbinding staan. De producten worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid verpakt en getransporteerd. Deze fabrikanten hanteren kwaliteitsregels waardoor wij in staat zijn als ‘winkelier’ u optimaal te bedienen met goede blokhutten en tuinhuizen.