Resultaat 1–18 van de 134 resultaten wordt getoond

Toon Filters

Tuinhuis met Overkapping

Op zoek naar een Tuinhuis met Overkapping? We hebben op deze pagina alle tuinhuizen met overkappingen geplaatst. Steeds meer mensen kiezen voor zo’n combinatie. Het grote voordeel hiervan is dat ze multifunctioneel zijn: enerzijds is het een opbergruimte, anderzijds is het een fijne plek om te zitten.

Dergelijke constructies worden ook wel Tuinhuis met Veranda genoemd. Ze bestaan in alle soorten en maten. Wij verkopen tegenwoordig steeds vaker een Tuinhuis met Plat Dak en Overkapping. Deze zijn efficiënt op gebied van ruimte, terwijl ze ook nog eens modern ogen. Als je op zoek bent naar een wat traditioneler model, dan is een Tuinhuis met Puntdak en Overkapping wellicht interessant. Deze zijn al jaren bekend bij veel mensen.

Blokhut met Overkapping

Buitenkampioen is het adres voor een Blokhut met Overkapping. Wij leveren diverse merken waaronder Tuindeco en Solid. Dit zijn populaire blokhutten van degelijke kwaliteit. Doorgaans bieden we deze aan met een flinke korting op de adviesprijs.

Weet je al ongeveer hoe het tuinhuis eruit moet zien? Met plat dak of juist met puntdak? Maak dan gebruik van de filters aan de linkerkant, zodat je snel vindt waar je naar op zoek bent.