Resultaat 1–18 van de 312 resultaten wordt getoond

Toon Filters

Overkapping kopen

Veranda of Overkapping kopen? Bekijk hier ons ruime assortiment houten veranda’s en overkappingen. We bieden zowel DHZ (doe-het-zelf) pakketten als samenstellingen die klaar zijn voor montage. Als het om DHZ gaat moet het dus nog op maat gezaagd worden, terwijl dat bij de overige producten al is gedaan.

Het is ook mogelijk te kiezen voor een losstaande overkapping in de tuin, of juist een veranda aan huis. Het is handig om te beginnen met het bepalen van de afmetingen, zodat een selectie gemaakt kan worden van relevante producten.

Veranda kopen

Hierboven vind je dus ook de veranda’s en overkappingen aan huis. Het gehele standaard assortiment is te vinden in deze webshop. Op de pagina’s van de betreffende producten staat welke aanvullende mogelijkheden er zijn. Zo is een goede fundering door middel van betonpoeren bijvoorbeeld altijd belangrijk.

De overkappingen zijn gemaakt van duurzame houtsoorten die jarenlang in goede conditie blijven, zoals larikshout en douglas hout. De producten hierboven hebben meestal vaste afmetingen of zijn deels op maat te zagen. Als je vragen hebt over de afmetingen of de mogelijkheden, is het verstandig contact met ons op te nemen. Dat kan per telefoon, mail en via de chat.