Resultaat 1–18 van de 73 resultaten wordt getoond

Toon Filters

Luxe Tuinhuis kopen

Op zoek naar een Luxe Tuinhuis? Bekijk dan hier ons assortiment met luxe tuinhuizen. Dit specifieke deel van ons aanbod bestaat vooral uit de grotere blokhutten. Deze hebben meestal als doel om extra woon- of leefruimte te creëren, waardoor deze vaak wat luxer zijn uitgevoerd.

Voor deze groep producten zijn veel optionele producten beschikbaar. Hiermee is de blokhut helemaal af te maken. Verder zijn deze tuinhuizen gemaakt uit extra dik hout, waardoor deze een hele lange levensduur hebben. Zo weet je zeker dat je een goede investering doet.

Grote Blokhut

Het is zeker bij een grote blokhut die duurder in aanschaf is, belangrijk om het hout goed te behandelen. Per product lopen de mogelijkheden uiteen. Zo is het mogelijk een grondlaag te spuiten, het hout te laten impregneren of het helemaal zelf te doen. Zie de pagina’s van de tuinhuizen voor de beschikbare opties.

Wij denken natuurlijk graag met je mee. Als je een van onze medewerkers wilt spreken, is het mogelijk contact met ons op te nemen. Dit kan door te bellen, mailen of chatten.