Alle 5 resultaten

Toon Filters

Tuin Sauna kopen

Tuin Sauna kopen? Bekijk hier ons aanbod tuin sauna's. We hebben zowel vurenhout sauna's als thermowood sauna's. Deze zijn verkrijgbaar in meerdere maten. De constructies zijn eenvoudig op te bouwen en zijn van zeer degelijke kwaliteit. Van binnen zijn ze eveneens praktisch en comfortabel ingericht.

Houten Sauna voor buiten

Bovenstaande Houten Sauna's voor buiten lijken verder veel op elkaar op gebied van uiterlijk. De belangrijkste verschillen komen pas naar voren bij het samenstellen van de producten. Met name het soort kachel bepaalt hoe de sauna functioneert en welke toebehoren er verder nodig zijn. Buitenkampioen biedt zowel houtgestookte als elektrische kachels bij de sauna's aan. Houtgestookte kachels vereisen bijvoorbeeld een afvoerpijp, terwijl dit bij elektrische varianten niet nodig is.

Alle verdere informatie is te vinden op de productpagina's. De benodigde toebehoren verschijnen automatisch indien een keuze wordt gemaakt voor een van de kachels. Wanneer je toch nog vragen hebt over een van de producten of productopties, is het natuurlijk mogelijk om contact met ons op te nemen. Dat kan per telefoon, mail en via de chat.